Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen testi problémával küzdő nőnek van esélye párt találni? Hol keressen?
Szia! 😊
Én dupla lábszár amputált vagyok (férfi), és baráti körömben is vannak hasonló helyzetű férfiak/nők.
Nekem is volt gondom a párkereséssel annak idején, de hamar rájöttem, hogy nem ez a lényeg.
Férfiként hatalmas hátrány a nők szemében, hogy nem tudom elvégezni azt, amit "egy férfinak kell". De csak akkor, ha így fogom fel, ha így tálalom.
Mert a másik opció, hogy hatalmas előny, hisz ebből látszik, hogy én nem adom fel, és nem állítanak meg az ilyen problémák...
Summa summarom: ezek a nehézségeid csak kis mértékben vannak a végtaghiány miatt.
Tanuld meg értékelni magadat, mert az önbizalom a kulcsa a párkeresésnek.
Erre utal az is, amit néhány előttem szóló a stílusoddal azonosított. Ezeknek az embereknek lehet azért nem vagy szimpatikus, mert írásból reménytelenség, vagy legalábbis megkeseredettség jön át.
"Én már feladtam." - ezt ugyan csak a gyerekre mondtad, de nekem az az érzésem, hogy általánosan is igaz...
Ha szeretnél beszélgetni/van kérdésed, nyugodtan írj privátot, ha tudok, segítek/válaszolok! 😊
Üdv.: Tamás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!