Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a férfiak esetében gáz ha nincs karrierje meg nincs egzisztenciája?

Figyelt kérdés

Sosem hallottam még, hogy egy nőnek a szemére vetnének ilyeneket, hogy még a szüleivel lakik, vagy albérletben lakik, vagy nincsen piacképes szakmája vagy éppen büfé szakot végez/végzett vagy régi bontószökevény autója van, stb.

Viszont ha egy férfira igaz valamelyik a fenti állítások közül, akkor már egyből lúzer.

A nőkkel szemben viszont az ég világon semmi elvárás nincs, azonkívül hogy ne legyen nagyon dagadt és legyen fiatalos.

Miért alakultak ki ezek a hatalmas, elvárásbeli különbségek?

2018. jan. 6. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Mert a férfiaknak elég a formás pitsa. Tessék elvárni a nőktől is a karriert.
2018. jan. 6. 15:13
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

A nőktől is ugyanúgy el van várva.

Legalábbis, az én ismeretségi körömben.

A férjem ragaszkodik hozzá, hogy én is diplomázzak (érettségi után anyagi okokból nem tehettem meg), ugyanúgy be kell adnom a közösbe, dolgoznom kell.

2018. jan. 6. 15:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Az én ismerettségi körömben is el van várva.
2018. jan. 6. 15:29
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
mi gyenge cuki kis teremtmények vagyunk, védelemre es biztonságra van szükségünk. :)
2018. jan. 6. 15:37
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Most én tudjam, hogy ti miért elégedtek már meg azzal, hogy jól néz ki a csaj?

22/N

2018. jan. 6. 15:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért alakultak ki ezek a különbségek, mert egészen pár évtizeddel ezelőttig a férfi volt az egyedüli családfenntartó. És a társadalmi szokások, berögződések változásához bizony kell jónéhány generáció.

Amúgy meg elég érdekes lenne, ha egy férfi elvárná a nőtől, hogy komoly karrierje legyen. Ez valahogy olyan férfiatlan dolog lenne :D

2018. jan. 6. 15:47
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Mert az emberi szexualitás ugyanazon az alapvető ösztönökön alapszik,mint 100 ezer éve. Ha férfiként a csoportodban ki tudsz emelkedni valamilyen erőforrással (ami mindig jóléttel párosul),az a nők hipergám ösztöneit beindítja. A férfiak szexualitása pedig erősen vizuális alapú,nem az erőforrással rendelkező nőket keresik,hanem a szép és gondoskodó nőt. Sarkítva nagyjából így néz ki a felállás,erre persze rájön egy nagy adag kulturális tényező,de lényegében ma is így működik a vonzalom a két nem között.
2018. jan. 6. 15:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Ismeretségi körömben, ahol mindketten hajtják a karriert, ott, egy helyen laknak, a szexet viszont ott oldják meg, ahol ép vannak és azzal akivel ép lehet.
2018. jan. 6. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:
92%
Mert egy nőnek kétszeres erőfeszítésbe kerül a karrier építés. A férfiaktól hányszor kérdezik meg egy állásinterjún a szentháromságot? Miszerint párkapcsolatban él-e, ha igen mikor lesz esküvő, és az 5 éves terveiben szerepel-e gyerekvállalás. Én eddig azt hittem ez városi legenda, amíg 4 egymás utáni interjún nem szegezték nekem ezeket a kérdéseket így egymás utánban. Még "szerencse", hogy törvényellenes.
2018. jan. 6. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én első körben magamtól várom el. A társamtól meg annyit hogy ne igazán maradjon el mögöttem. Nő vagyok, szerintem ez nem túlzó elvárás.

Viszont a férfiak többsége a külsőben vár el sokat és ha azt megtalálja, nem érdekli más. Hát az az ő bajuk.

2018. jan. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!