Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a férfiak esetében gáz ha nincs karrierje meg nincs egzisztenciája?
Sosem hallottam még, hogy egy nőnek a szemére vetnének ilyeneket, hogy még a szüleivel lakik, vagy albérletben lakik, vagy nincsen piacképes szakmája vagy éppen büfé szakot végez/végzett vagy régi bontószökevény autója van, stb.
Viszont ha egy férfira igaz valamelyik a fenti állítások közül, akkor már egyből lúzer.
A nőkkel szemben viszont az ég világon semmi elvárás nincs, azonkívül hogy ne legyen nagyon dagadt és legyen fiatalos.
Miért alakultak ki ezek a hatalmas, elvárásbeli különbségek?
A nőktől is ugyanúgy el van várva.
Legalábbis, az én ismeretségi körömben.
A férjem ragaszkodik hozzá, hogy én is diplomázzak (érettségi után anyagi okokból nem tehettem meg), ugyanúgy be kell adnom a közösbe, dolgoznom kell.
Most én tudjam, hogy ti miért elégedtek már meg azzal, hogy jól néz ki a csaj?
22/N
Azért alakultak ki ezek a különbségek, mert egészen pár évtizeddel ezelőttig a férfi volt az egyedüli családfenntartó. És a társadalmi szokások, berögződések változásához bizony kell jónéhány generáció.
Amúgy meg elég érdekes lenne, ha egy férfi elvárná a nőtől, hogy komoly karrierje legyen. Ez valahogy olyan férfiatlan dolog lenne :D
Én első körben magamtól várom el. A társamtól meg annyit hogy ne igazán maradjon el mögöttem. Nő vagyok, szerintem ez nem túlzó elvárás.
Viszont a férfiak többsége a külsőben vár el sokat és ha azt megtalálja, nem érdekli más. Hát az az ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!