Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a férfiak esetében gáz ha nincs karrierje meg nincs egzisztenciája?

Figyelt kérdés

Sosem hallottam még, hogy egy nőnek a szemére vetnének ilyeneket, hogy még a szüleivel lakik, vagy albérletben lakik, vagy nincsen piacképes szakmája vagy éppen büfé szakot végez/végzett vagy régi bontószökevény autója van, stb.

Viszont ha egy férfira igaz valamelyik a fenti állítások közül, akkor már egyből lúzer.

A nőkkel szemben viszont az ég világon semmi elvárás nincs, azonkívül hogy ne legyen nagyon dagadt és legyen fiatalos.

Miért alakultak ki ezek a hatalmas, elvárásbeli különbségek?

2018. jan. 6. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem sem a nők "hibája", hogy bizonyos férfiak ennyire igénytelek párkeresési szempontból. Én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek gáz nemtől függetlenül, ha nem tart sehol az életével. Akinek nincs semmije az annyit is ér az én meglátásom szerint. De mégis miért a nőket okoljuk azért, mert néhány pasinak az is elég, ha szebb vagy az ördögnél?

Mellesleg meg lehet nézni itt pár kérdést.. Ha egy nőnek karrierje van akkor egyből jön a kisebbségi komplexus meg a sértegetések, hogy "jajj mert a csávója biztos megvette neki" vagy "karrierista lenéző p.csa, az ilyennel nem szabad kezdeni". Néhány férfi számára elfogadhatatlan, ha egy nő sikeresebb náluk, kisebbrendűnek érzik magukat miatta.

2018. jan. 6. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez tényleg két oldalú dolog.

1. A lánynak elég h ennyire vitte?

2. A férfinak elég egy ilyen nő?

Én egy társat szeretnék magam mellé,akinek van tartása, céljai és tapasztalatai. Ezeket pedig csak küzdelmek alapján lehet elsajátítani. Enélkül meg sem értenénk egymást szerintem, mivel teljesen más tapasztalatai miatt teljesen más világképe és gondolatmenete lenne. Az exem mindent az ölébe kapott. Megis látszott a gondolkodásán. Nem is ment a dolog.

25f

2018. jan. 6. 21:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Mintha azt kérdeznéd, hogy a víz miért vizes... Valaki már az előbb leírta, de leírom én is: az egésznek biológiai gyökerei vannak.

Amúgy meg ki szerint nem gáz ez? Csak néhány férfi szerint, a lány családja az lehet hogy egy kicsit aggódik, ha a gyerekük semmirekellő lett, a többi nő is kibeszéli, szóval az hogy ki mit tart gáznak egy elég cifra dolog, nem olyan egyszerű ez, mint ahogy te azt gondolod.

2018. jan. 6. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!