Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt az elterjedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt az elterjedve hogy egy férfinek ha nincs egzisztenciája, szüleivel él, átlagos külseje van akkor nem lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Csomó olyan haverom van, aki önállóan él, saját jó kocsit tart fent, van egzisztenciája mégis több éve keresi a párját és nem jön neki össze.

És sok olyan férfit ismerek akinek nincs egzisztenciája mégis kitart mellette a barátnője. Sőt munkanélküli haverom is jött már össze nővel , igaz nem volt bombázó de nem volt csúnya.

Itt a gyk-n más dimenzióban élnek emberek? Mert a való világ közel sem olyan egyértelmű ahogy itt gondolják a felhasználok, az élet sajnos nagyon igazságtalan

2017. márc. 19. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

mert a sok elkeseredett alak erre fogja rá...könnyebb erre fogni, mint, hogy beismerjék az igazságot...

24F

2017. márc. 19. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Több a felszínes lány. Ha vki túl sok ilyennel találkozik, azon veszi észre magát, hogy senkinek se kell, mert nem gazdag.
2017. márc. 19. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Tapasztalat,ennyi.

Nekem van egzisztenciám, átlagos külsőm bőven, és nő még csak szóba sem áll velem,mert nem születtem helyesnek... :/

25/F

2017. márc. 19. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Azért az elterjedve erős túlzás... Szerintem össz-vissz hat ilyen szserncsétlen van, aki nyomja ezt a hülyeséget vég nélkül.
2017. márc. 19. 11:31
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Sokan el vannak tévedve magukkal kapcsolatban. Ami mondjuk nem is csoda, mert magadat objektíven nem tudod nézni. Kevés az, aki tényleg tisztában van a saját értékeivel és hibáival.

Én több pasival találkoztam már, akik meg voltak róla győződve, hogy ők teljesen normális és remek partnerek, akik *standard tulajdonság felsorolás* és a lányok örülhetnének nekik, holott olyan jellem és viselkedésbéli fogyatékosságaik voltak, hogy minden nőt, aki nem egy szobanövény szintjén volt messzire üldöztek maguktól.

2017. márc. 19. 11:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, itt a gyk-n más dimenzióban élnek, ez csak most tűnt fel? :D itt mindenért a nőket hibáztatják, szerintük a férfiak 10%a van kapcsolatban xD komolyan szétnéztek már ezek egy parkban, sütizőben utcán, akárhol???? Hihetetlen mekkora álomvilágban élnek egyesek, ez már tuti pszichopátia.

Egyébként nekem a legtöbb csoporttársam otthon él, nincs keresete, átlagosan mégis 80%uk sőt inkább 90nek párkapcsolata van. Nyilván x kor felett már az ember illik, hogy dolgozzon, önálló életet kezdjen.

23

2017. márc. 19. 13:18
 7/10 anonim ***** válasza:
mert ezt tapasztalom az életben, akkor nem fogom az ellenkezőjét írni.
2017. márc. 19. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Evolúció? Persze, hogy jobb a szebb/egészségesebb géneket örökítő férfi, aki el is tudná tartani a nőt és az utódokat. Egyáltalán nem felszínes a nők részéről ha ezt preferálják. Ugyan már, fogadok te is az átlagos külsejű lányt választanád a bombázó helyett.

(A fenti nem a kérdezőnek szólt, hanem 1-2 sértett válaszolónak)

DE EZ TÉNYLEG NEM KIZÁRÓLAGOS

Soha nem utasítottam el egy férfit sem a felsoroltak miatt. Annyi mindenen múlik. De ha ilyen mártír 'jajj ne a nők olyan gonoszak és felszínesek' módon viselkedik, akkor igenis, hogy rácsukom az ajtót.

A viszon' látásra!

20/ l

2017. márc. 19. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Férfi logika. Ha neki nem jön össze valami, akkor senkinek nem jön össze aki nem gazdag, nem jóképű.

Amúgy én is ismerek munkanélküli pasit, aki nem is akar dolgozni és mégis kitart mellette a szép barátnője és feltétel nélkül szereti. Továbbá számtalan (még 1 millió fölötti) fizetéssel rendelkező örökszűz 30 feletti pasikat is ismerek.

Egyszerűen ha nem megy valami, akkor mindig kell keresni valamit amire rá lehet fogni. Nem lóghat a levegőben csak úgy a kudarc, mert az egód nem szereti magára venni.

2017. márc. 19. 16:21
 10/10 Gábor19... ***** válasza:
Tapasztalat.
2017. márc. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!