Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ugyanazt várom el átlagos férfiként mint amit nyújtani tudok akkor könnyen lehet barátnőm?
Határozatlan vagyok de én sem várom el hogy határozott legyen a barátnőm.
Nincs pénzem szüleimmel élek de szintén nem zavar hogy a lány a szüleivel él esetleg
Átlagos külsőm van de szintén nem várom el hogy bomba nőm legyen.
Talán igen, talán nem. Elvileg simán lehetséges. Az a baj, hogy az átlagos jelzőt mindenki szubjektíven ítéli meg.
És ha nem vagy határozott és a másik sem az, áruld már el, ki fog kezdeményezni, ki fog randit szervezni? Az egyikőtöknek át kell vállalni a vezető szerepet ha felváltva nem működik.
Szóval lehet, hogy annak átlagos lányok akiknek semmije nincs és meglát és azt gondolja, nekem egy ilyen átlagos, kedves srác elég lenne, de elsétáltok egymás mellett és ez soha nem fog kiderülni.
Ha mindketten határozatlanok vagytok, akkor egyáltalán, hogy jönnétek össze?
A határozottságot általában férfias tulajdonságnak tartják, mint ahogy a gondoskodást-érzelmességet nőiesnek, így eléggé nem tudom elképzelni, hogy miként tudna ez működni. Szerintem nem ugyanazt kell nyújtani a férfinak és a nőnek, hanem egymást kiegészíteni és segíteni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!