Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ugyanazt várom el átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ugyanazt várom el átlagos férfiként mint amit nyújtani tudok akkor könnyen lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Határozatlan vagyok de én sem várom el hogy határozott legyen a barátnőm.

Nincs pénzem szüleimmel élek de szintén nem zavar hogy a lány a szüleivel él esetleg

Átlagos külsőm van de szintén nem várom el hogy bomba nőm legyen.

2017. márc. 18. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem így működik... :(
2017. márc. 18. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Es ha egyikotoknek sincs penze, akkor hogy fogtok elore lepni? Igazabol nagyobb eselye van annak, hogy egy penzes atlagos lanyt talalsz, de ha nem fejleszted magad, vele sem lesz hosszutavu, mert eltartani nyilvan nem fog.
2017. márc. 18. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem. A nők mindig maguk felett választanak párt. Ha véletlen mégsem , akkor folyamatosan jár a szemük, mikor dobbanthatnak egy magasabb lépcsőre.
2017. márc. 18. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha mindkettőtök határozatlan, akkor egyáltalán hogyan döntitek el, hogy melyik filmet nézzétek meg?
2017. márc. 18. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Talán igen, talán nem. Elvileg simán lehetséges. Az a baj, hogy az átlagos jelzőt mindenki szubjektíven ítéli meg.

És ha nem vagy határozott és a másik sem az, áruld már el, ki fog kezdeményezni, ki fog randit szervezni? Az egyikőtöknek át kell vállalni a vezető szerepet ha felváltva nem működik.

Szóval lehet, hogy annak átlagos lányok akiknek semmije nincs és meglát és azt gondolja, nekem egy ilyen átlagos, kedves srác elég lenne, de elsétáltok egymás mellett és ez soha nem fog kiderülni.

2017. márc. 18. 11:26
 6/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Minden nő elvárja, hogy a férfi külön éljen, legyen pénze és jól nézzen ki, akkor is, ha ő maga egyiket sem teljesíti ezek közül.
2017. márc. 18. 12:05
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Nem, szinte esélytelen vagy ilyen elvárásokkal. A nők mindig felfelé választanak, nem kicsit felfelé, hanem nagyon. Nálad többet nyújtó férfiak is szinte csak álmodhatnak olyan barátnőről amit te leírtál.
2017. márc. 18. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha mindketten határozatlanok vagytok, akkor egyáltalán, hogy jönnétek össze?

A határozottságot általában férfias tulajdonságnak tartják, mint ahogy a gondoskodást-érzelmességet nőiesnek, így eléggé nem tudom elképzelni, hogy miként tudna ez működni. Szerintem nem ugyanazt kell nyújtani a férfinak és a nőnek, hanem egymást kiegészíteni és segíteni.

23/N

2017. márc. 18. 13:08
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
esélytelen.. legnagyobb problémájuk a szülőkkel való élet.
2017. márc. 18. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked reálisabb igényeid vannak,mint a fogatlan adósságos fazonnak,az biztos.Ez már előrelépés
2017. márc. 18. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!