Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én vagyok a fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a fura férfi hogy válogatok átlagos külsejű férfiként?

Figyelt kérdés

Sok átlagos férfi haverom van. Olyan nőkkel jönnek össze, akivel el nem tudnám képzelni, nagyon kövér, buta, kicsit értelmileg furik stb. De ők tök boldogok tudnak ilyen nőkkel lenni, elég az hogy szeretik őket és megvan a napi szex.

Teljesen rosszul érzem magam hogy velem van a baj, talán nem is lennék férfi..., mert válogatok és inkább egyedül vagyok már 3 éve, csak azért hogy legyen barátnőm

2016. dec. 26. 20:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Én is így vagyok nőben. Ha nem jön, aki kell, akkor nem kell más.
2016. dec. 26. 20:18
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem te "csinálod jól", ez igényességre vall, és nem csak egy lyukat látsz a nőben. Boldogabb világban élnénk, ha mindenki így csinálná.
2016. dec. 26. 20:18
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

"De ők tök boldogok tudnak ilyen nőkkel lenni"

Tehát válogatnak ők is, és a számukra megfelelőt választják. Természetesen a saját igényeik szerint, nem a tiéd szerint. Mégis milyen lenne már az?

2016. dec. 26. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:
48%
Ki mondta, hogy fura lennél? Szerintem az emberek többsége így van ezzel.
2016. dec. 26. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

Attól függ.

Ha ez a válogatás azt jelenti, hogy nem próbálkozol be mindenkinél, mert van olyan tulajdonsága, ami miatt neked elviselhetetlen lenne, akkor az nem baj.

Ha a válogatás azt jelenti, hogy irreálisan magas elvárásaid vannak - pl. topmodell kinézet, milliós vagyon, saját ház stb. most ezek nyilván túlzások voltak - úgy, hogy te magad "csak" átlagos vagy... Nos, az sem baj, de akkor lehet sokat kell várni...

2016. dec. 26. 20:33
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

#2: Mert aki kövér, buta, érzelmileg fura lányokkal jön össze, az csak a lyukat látja bennük? De ja, biztos boldogabb lenne a világ, ha mindenki ugyanazokat az igényeket támasztaná, mint amit egy élsportoló. Végül is, néhányan már nekiálltak, de valahogy egy boldog embert sem látok közöttük.

Semmi fura nincs abban, amit csinálsz. Ha neked így jó, hát csináld.

2016. dec. 26. 20:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem csak a lyukat látják bennük, de ez valahol megalkuvás.
2016. dec. 26. 20:38
 8/14 anonim ***** válasza:
33%

2#,

nem biztos, hogy jól csinálja, de ez sajnos utólag fog eldőlni.

Ha 80 évesen még mindig ott tart, hogy nem jött az "igazi", akkor egyértelmű, hogy sz-rul csinálta, inkább járt volna 1-2-3 éveket nem igaziakkal, jobban járt volna.

2016. dec. 26. 21:01
 9/14 Szergej55 ***** válasza:
100%
A nők nagy része is ugyanezt teszi, semmi gond vele, jobb a szánalmas lyukfüggőségnél.
2016. dec. 26. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha fiatal vagy normàlis,ha elmúltàl 30 valószínűleg egyedül fogsz megdögleni.
2016. dec. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!