Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhiszitek azokat a kérdéseket, ahol csinos vagy átlagos nő és csúnya szegény kövér férfi párkapcsolatairól szólnak?
Én nem nagyon, szerintem kamuznak az ilyen emberek, mert én is kövér vagyok és egy nőnek nem kellek, nemhogy csinos, átlagos nőknek.
Sok ilyen kérdést látok itt kint. Lehet irigység beszél belőlem nem tudom mondjuk.....
Ne te mondd már meg, hogy én mit látok a környezetemben és mit nem!
Igenis látok nem is egy átlagos/szép lányt csúnya pasival, de azoknak legalább vállalható személyiségük van.
Szinte naponta látok a buszon egy fiatal párt. A srác extrém kövér, bár arcra helyes, de az a szétfolyós alkat, aki egy fenékkel két ülőhelyet foglal el a buszon. (Gondolom, anyagilag sincs túlságosan eleresztve, ha tömegközlekedéssel jár minden nap...) Mellette a barátnője, aki modell alkat, gyönyörű arc, mosolygós, kedves.
Egyértelműen párról van szó, többször láttam őket csókolózni is nyilvánosan.
Eleinte csodálkoztam, hogy mit eszik ez a lány a srácon, most már megszoktam a jelenlétüket. Az ő dolguk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!