Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nem szegény, szép nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nem szegény, szép nő átlagos és szegény akar lenni, akkor defektje van?

Figyelt kérdés

Na jó, igazából nem ennyire egyszerű a képlet, de hosszabban nem fért ki a kérdésbe.

Nem állok rosszul anyagilag, megtehetném, hogy minden héten vegyek valami ruhát, vagy akármit, de mindössze egy polc ruhám van, sőt, az összes holmim el tudnám vinni a karomban, ha mondjuk költöznöm kéne.

Egyszerűen nem érdekel a pénz, csak annyit veszek mindenből, amennyire feltétlen szükségem van. Simán ápolt és szép tudok lenni havi 3000Ft-ből.

Illetve bár ha igyekeznék, nagyon szép lehetnék, de inkább átlagosan öltözöm, hogy ne legyek feltűnő.

Egyedül a nem materiális dolgok érdekelnek igazán, imádom a zenét, olvasni, rajzolni meg hasonlók

2015. nov. 22. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők a legjobbak. Letisztult naturalizmus...yeah. :]
2015. nov. 22. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Már megint Te?
 3/7 anonim ***** válasza:
miért lenne? én is ilyen lennék nem szórnám 2 kézzel a pénzt minek?
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha sok a pénzed, akkor a felesleget nyugodtan átutalhatod a bankszámlámra. Nálam korlátlan mennyiség elfér belőle!
2015. nov. 22. 17:13
 5/7 schamuelson ***** válasza:

Talán valami ősi ösztön lehet ez, hogy ne szúrj szemet a ragadozóknak.

Az teljesen szimpatikus, hogy "tudatos vásárló" vagy. Azt is elismerem, hogy a természetes szépség kevésből fenntartható, ápolható. Viszont az a 3 ezer forint már a zsugoriság határát súrolja. Ezzel együtt üdítő ellenpélda vagy elanyagiasult világunkban!

2015. nov. 22. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem nevezném defektesnek , csak gondolom nincs igénye ilyen dolgokra.

Most én is úgy élek hogy kevés a cuccom , és rájöttem így is lehet! Annyi mindent felhalmozunk, olyan dolgokat amikre nincs is igazából szükségünk, hogy az már nevetséges. Most itt nem csak a ruhákra gondolok. És ezek a dolgok egyszer a szemétben végzik. Amit meg egyszerűen csak betakarnak egy kis földel, és szemét probléma megoldva. Na de ez egy másik történet...

Neked mások az igényeid, zene, olvasás, rajz, nem kell hogy beállj a sorba. Úgy kell élni hogy az boldogsággal töltsön el. Küldj egy képet!

Valamelyik rajzodról ☺

2015. nov. 22. 20:14
 7/7 mikeXxX ***** válasza:
Szerintem azzal nincs baj ha nem szórod a pénzt azt én sem szeretem feleslegesen de a havi 3000 az szerintem is gáz én férfiként legalább egy havi húszast költök magamra és az edzést meg egyebeket nem is számolok ez csak a parfüm tusfürdő fogkrém és egyebek .
2015. nov. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!