Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű, gazdag fiú hogy képes ennyit várni egy átlagos, szegény lányra?
#5: Woá, szerintem az itteni tudósokat egy csomó tapasztalat alapján, ezzel az egy példával meggyőzöd! :D
A szitu azt bizonyítja, hogy a srác nem felszínes és hogy a csaj nyomi. Igazából pont azt, ami ellen írni szeretnél: Jelen szituban a srác normális, a csaj nem. Konkrétan a sztoriban is az van, hogy a srác bőven válogathatna. Arról pedig nem tudunk semmit, hogy a lánynak van e más kiszemeltje...
#6: Távol álljon tőlem, hogy az ég világon bárkit i meg akarjak győzni. Úgyis sokan innen annyira korlátoltak, hogy az agyukig sem jutna el, amit az ember mondani akar, mert csak a saját igazukat fújják és csak az lehet az igaz. :D
Na mindegy, a lényeg: itt miért is a pasi a normális és a csaj, hogy idézzelek "nyomi"?? Ezt mégis miből vontad le? A lánynak nem kell ez a jóképű, gazdag hapsi, ezért máris nyomi és nem normális lesz? Hmm, ez aztán az érdekes logika. Erről beszéltem..
#7: Olvasd el a kérdést! :)
"Mégis egy tök átlagos leányzóba van belezúgva, ezzel nem is lenne semmi baj, csakhogy a csaj szerintem csak hülyíti a fiút"
"A lány gondolom örül , hogy életében először felfigyelt rá egy valamirevaló pasi és kiélvezi hogy udvarolnak neki."
A srác normális, hiszen nem a sokak által szidott kategória, akiknek csak a fullos csajok kellenek.
A csaj meg nyomi, ha nem képes normálisan közölni a sráccal, hogy nem akar semmit.
(Amúgy én nem mondom minden csajra, hogy csak a pénzes és helyes pasikat szeretik! :D)
Elolvastam! :)
"csakhogy a csaj SZERINTEM csak hülyíti"
"A lány GONDOLOM örül , hogy életében először felfigyelt rá egy valamirevaló pasi és kiélvezi hogy udvarolnak neki."
Feltételezem a kérdés írója egy hölgyike, akinek nagyon is bejön ez a jóképű, gazdag srác, aki rá sem bagózik, mert hogy ez a nyomi, nem normális lány foglalkoztatja. Ezért próbálja kevésbé jó színben feltüntetni a lányt. Jó eséllyel beszél belőle az irigység.
Szerintem, meg gondolom... Én ezeket azért nem venném készpénznek, a kérdező így gondolja, de könnyen meglehet, hogy közel nem így van, csak egyszerűbb így láttatni a szitut. De mindegy, nem akarok ezen vitázni, csak szúrta a szemem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!