Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóképű, gazdag fiú hogy képes ennyit várni egy átlagos, szegény lányra?
Figyelt kérdés
Ismerek egy fiút, aki nagyon jóképű és gazdag is, sok lánynak bejön, bőven válogathat. Mégis egy tök átlagos leányzóba van belezúgva, ezzel nem is lenne semmi baj, csakhogy a csaj szerintem csak hülyíti a fiút, mert soha nem ér rá, hónapok teltek el úgy, hogy nem találkoztak, mindig talált valami kifogást. A fiút viszont ez nem érdekli, ő továbbra is odavan a nőért aki rá sem hederít. A lány gondolom örül , hogy életében először felfigyelt rá egy valamirevaló pasi és kiélvezi hogy udvarolnak neki.2016. aug. 27. 16:28
11/14 anonim válasza:
És mi van ha a lány másba szerelmes vagy a srác hiába jóképű de a lánynak mégsem tetszik. Vagy a srácban van valami amitől nem szimpatus a lánynak, pszicho vonás, nagyképűség vagy arrogancia stb. Ezekről semmit nem tudunk. Vagy a csaj leszbikus, aszexuális, stb.
12/14 A kérdező kommentje:
Bármi lehet, de akkor a csaj miért nem mondja meg kerek perec a srácnak, hogy nem akar tőle semmit?! Vagy ha akar, akkor miért nem úgy viselkedik vele? Mert a srácnak folyton ígérget a csaj, hogy majd találkozni akar vele meg minden, csak sosincs ideje rá. Most ez lehet ,hogy igaz, lehet ,hogy nem, de azért ha tényleg számítana neki bármit is a fiú, akkor azért több hónap alatt csak sort kerített volna rá, hogy legalább összefussanak, akármilyen elfoglalt. Ezért nem értem a fiút sem,hogy hogy tud már ennyi ideje kitartani emellett a lány mellett ,aki szemlátomást csak élvezi, hogy egy menő srác is felfigyelt rá.
2016. aug. 27. 19:02
13/14 anonim válasza:
Az is el tudom képzelni, hogy a fiúnak imponál hogy a lány nem adja be egyből a derekát. Ha jó pasi akkor megszokta, hogy a nők kezdeményeznek nála vagy tálcán kínálják magukat, ez a nő meg pont nem ilyen.
Vagy a lány zavarban van, komplexusos azért hárít, mert nem érzi magát méltónak a fiúhoz minden tekintetben.
Ez így önmagában elég kevés információ ezért csak tippelni tudok a lehetőségekre.
14/14 A kérdező kommentje:
Se a fiút nem értem, se a lányt, egyik lükébb mint a másik.
2016. aug. 27. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!