Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kamuk lehetnek azok a kérdések ahol jó nők és átlagos vagy esetkeg csúnya szegény pasik párkapcsolatáról szólnak?
A legtöbb csúnya pasi nem csúnya, csak önértékelési problémája van...
Eleve, hogyan definiáljuk a csúnyát..
Én 190magas vagyok, 100kg, 5cm szakáll borítja az arcomat, coffban lóg a hajam, szanaszétt vagyok tetoválva...
Anyukám szerint csúnya vagyok...
A feleségem szerint meg a legjóképübb pasi a világon...
relatíve nagy a szegénység az országban,ha nem születtél jó családba, vagy nem valami multinál kezdtél friss diplomásként,akkor nagyon sok évig kell dolgoznod keményen, hogy eljuss valahova!szóval hagyjuk már a szegénységet
az, hogy valaki jónő, ahhoz meg elég 1-1 szép ruha,hosszú haj,meg előnyös smink és vékony-normál testalkat.
ez mind külsőség, szóval ha ebből indulsz ki,nem kamu
Linkelj már be pár kérdést, mert nem tudom mit akarsz.
Senki se kezd azzal, hogy "az a gondom, hogy a csajom jó nő, én meg csúnya vagyok. Mit tegyek?"
5. http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
Pl: Itt is írták páron, hogy kamu kérdés! Ilyen kérdésekre gondolok.
A csajok egy típusa szereti a nagyon vékony, alacsony, görnyedt figurákat. Én is láttam már ilyet. Adná csak elő kövéren :D Rögtön más lenne a hozzáállás... Csak tudnám mi a különbség a kettő közt? Sokszor csak annyi, hogy a vékony "lúzer" tök mindegy mit eszik nem tud hízni, a dagadt "lúzer" meg kb. a levegőtől is. Szóval egy genetikai dolog dönt itt csak.
Amúgy sokszor kamu, gyakori az, amikor a nő a barátját "amúgy ronda, csak nekem elég jó" - mondogatják, aztán kiderül, hogy valami tök jóképű figura, csak kis torzulásai vannak (nagyobb fül vagy orr) és emiatt már "ronda" és akkor lehet a kérdés alá írni, hogy ő a kivétel (ami plusz jóérzés magának a beírónak is, mert tök jó ha magad elé rakhatsz egy "szent" rangjezést)
Én már nem tudom. Lehet igaz, lehet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!