Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos keresetű srácok! A facebook-t böngészve nem szokott elszállni a maradék reményetek is, amikor. _? (bővebben lent)
Nagyon helyes, beszéld csak be nyugodtan magadnak, te, egy senki vagy.
Egy teljesen átlagos, csóró, néha még csöves is voltam. Ennek ellenére mindig találtam, nekem nagyon tetsző nőket. Nem egyszer, diplomás jól kereső nőket. Nem érdekelte őket, hogy ép csak 8 osztályom van. Jó, a nekem szükséges pénzt mindig meg tudtam szerezni. Nem a nők pénze kellett.
...és még semmit sem láttál mert még csak a felszínt kapargatod. Egyelőre annyit látsz hogy kényelmi állandónak kit választanak.
Majd ha alkalmad lesz, menj el egy nagyobb szórakozóhelyre és megtudod kik az élet valódi császárai...
És még reklámban is szerepeltél!
https://www.youtube.com/watch?v=k0P9Ul7NlGA
Köszöntjük mai sztárvendégünket! :P :D
Mi van ha a szolid lányok vannak ilyenekkel, és a menők a selejttel? :D Figyelj a barátom ilyen és én is mint a leírásban. De a cicás lányok vagy szinglik mert válogatósak és a legjobb paliknak nem kellenek mert társat keresnek nem kirakati bábut, vagy van barátjuk de az nem sokat mutat fel azon kívül hogy raj.
Persze sok kivétel van, nem mondom, de ismerősi körömben erre van példa bőven.
hát nem hinném h csak ezen múlik :D
én corvinusra járok lányként és örülök ha egyszer vki viszont fog szeretni :D és nem nézem h milyen pozicióban dolgozik
Átlagos kinézetű csajnak tartom magam, nemsokára végzek egyetemen, a barátom meg odáig van értem, szóval tényleg nem lehetek valami mocsári szörny. Ő sose végzett egyetemet, el se kezdte, szakmája van. És? Abban viszont kiválóan teljesít.
Amúgy én a saját ismerősi körömben azt figyeltem meg, hogy a tartós kapcsolatokban vagy a csaj, vagy a pasi átlagos. Láttam már olyat, hogy összejött egy fullos csaj egy fullos pasival, de kb 2 hétig voltak együtt maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!