Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Örökké" egyedülálló lányok! Titeket nem szomorít el, mikor ezen az oldalon a férfiak azt hajtogatják, hogy az összes normális nő foglalt, a többi kb. csak maradék, aki nem véletlenül nem kell senkinek?
Fordítva is igaz ám :D
Nincsenek normális, érett gondolkodású férfiak, vagy ha vannak, azok foglaltak :D Ezt többet látom itt.
Én férfi vagyok és nem hajtogattam ilyet soha az életben.
Ez hogy a francba lehet?
Te... mi van, ha, horribile dictu, de tévedsz?
Nem ettől szomorodok el, hanem amikor látom, hogy a barátaim benne vannak egy rossz párkapcsolatban, és siránkoznak ...
Illetve még attól, hogy mennék egy csomó helyre, de nincs kivel!
Az örökké egyedülálló nők túlságosan válogatnak, minden pasasban rögtön a hibákra, a kifogásokra utaznak. Nekem ne magyarázza be egyik nő sem, hogy sok-sok év alatt egyetlen olyan pasas sem csapta nekik a szelet, aki bejött volna nekik.
Még hogy önként választott életmód, mi? :D Biztos azért álmodoznak rendszeresen a tökéletes hercegről, meg tökéletes házasságról, mert önként választották az egyedüllétet, igaz? Hagyjuk már! Amelyik nő évek óta egyedülálló, az súlyos flúgos eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!