Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még egyedülálló _normális_ csajok 26 és 30 között?
Ha igen is, nem igazán volt hozzájuk szerencsém. Vannak a 17-20 évesek, meg a friss húsra vágyó MILF-ek. Na nekem egyik sem pálya.
28/F
Vannak. Attól függ, te is nyújtasz-e annyit, mint ők.:) Nekem sok barátnőm szingli. De ők diplomásak, szépek, okosak, értelmiségi családból jönnek, önállóak, humorosak, sikeresek, kreatívak. Ha benned mind megvan, akkor van esélyed!:)
26L
11:57
A ti fajtátoknak találták ki az elittárs(pont)hu-t.
Nem csak megvan bennük minden de még gazdagok is!!!
8: nem hiszem, hogy ez egy "fajta", ahogy kedvesen írtad. Nem szoktam interneten ismerkedni, így nem tudom. Szerintem viszonylag könnyű nekünk, munkahelyen, networkünkben könnyű új ismeretségekre szert tenni, ez tény.
Csak mondtam a kérdezőnek, hogy nyújtson annyit, amennyit az adott lány tud, és máris nyert ügye van! Csak példaként írtam a baráti körömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!