Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell egy 30 feletti, régóta egyedülálló pasi?
Személyes probléma. Soha nem volt sok barátom, de akik voltak azok is vagy messze laknak, vagy megnősültek, családot alapítottak és nem járunk már össze. Próbálok új kapcsolatokat teremteni, de valahogy mostanában sikertelenül.
Barátnőm öt éve volt utoljára, és úgy veszem észre, hogy a 35 feletti férfiaknak nagyon nehéz az ismerkedés, a huszonévesek idősnek tartanak, a harmincasok közül, meg aki ilyenkorra egyedül maradt, az vagy elviselhetetlen, vagy nagyon csúnya, vagy elvált gyerekekkel.
Ugyanakkor az elvárások irreálisak: legyek bátor, céltudatos személyiség, fizessem a számlákat, olvassak a nő gondolataiban, mindig a maximumot nyújtsam, soha nem lehetek gyenge, bizonytalan.
"a harmincasok közül, meg aki ilyenkorra egyedül maradt, az vagy elviselhetetlen, vagy nagyon csúnya, vagy elvált gyerekekkel. "
Tippelek te melyik vagy: Az elviselhetetlen.
Unom, hogy nem kellek senkinek, unom szüleim és a rokonság kérdéseit és unom, hogy a barátaim mindig azzal jönnek, milyen rossz nekem, mert senki nem vár otthon.
A mai csajok éretlenek, volt már olyan kapcsolatom, ahol azt éreztem, én mindent beleadtam, mégis kevés volt a másiknak. Nincsenek nagy elvárásaim, csak egy szeretetre vágyó és szeretetet adni tudó nőre vágyom, de azt látom, hogy a normálisabbak is kezdenek megbolondulni, és még jól belém is rúgnak, ha azt látják, hogy kedves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!