Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell egy 30 feletti, régóta egyedülálló pasi?
Személyes probléma. Soha nem volt sok barátom, de akik voltak azok is vagy messze laknak, vagy megnősültek, családot alapítottak és nem járunk már össze. Próbálok új kapcsolatokat teremteni, de valahogy mostanában sikertelenül.
Barátnőm öt éve volt utoljára, és úgy veszem észre, hogy a 35 feletti férfiaknak nagyon nehéz az ismerkedés, a huszonévesek idősnek tartanak, a harmincasok közül, meg aki ilyenkorra egyedül maradt, az vagy elviselhetetlen, vagy nagyon csúnya, vagy elvált gyerekekkel.
Ugyanakkor az elvárások irreálisak: legyek bátor, céltudatos személyiség, fizessem a számlákat, olvassak a nő gondolataiban, mindig a maximumot nyújtsam, soha nem lehetek gyenge, bizonytalan.
Alapvetően úgy gondolom, hogy amelyik pasinak 30 felett nincs felesége, se komolyabbnak mondható kapcsolata, ott valami nem stimmel a pasival. Tehát nem véletlenül van egyedül. Így ha szingli lennék, sem szívesen kezdenék vele.
Amúgy meg nem is jönnek be a nálam idősebb pasik. A férjem is fiatalabb nálam. 25 éves. Én 28 vagyok.
"Ugyanakkor az elvárások irreálisak: legyek bátor, céltudatos személyiség, fizessem a számlákat, olvassak a nő gondolataiban, mindig a maximumot nyújtsam, soha nem lehetek gyenge, bizonytalan''
Általánosítasz.
: Az én férjem tény, nem egy bátortalan ember.
Van személyisége (engedtessék már meg, hogy ne egy robottal legyek együtt, hanem egy olyan emberrel legyek aki különleges számomra) A karrieristákat pl nem szeretem.
közösen fizetjük a számlákat,
nem várom el, hogy olvasson a gondolataimban, bár sokszor előfordul, mert elég jól ismer:),
nem kell hogy mindig max legyen, szokott fáradt lenni, olyankor türelmes vagyok. Ahogy ő is türelmes amikor én vagyok fáradt.
ha bizonytalan akkor megbeszéljük
és mit jelent az hogy gyenge? PL nem sír? Dehogynem... nem egyszer láttam sírni. Olyankor megöleltem, megvigasztaltam, és minden ment tovább ahogy addig.
Ha pl a kapcsolatban bizonytalan valaki, na az nem jó, mert akkor kétséges hogy szeret e egyáltalán..
Iratkozz be ilyen helyekre, ahol sok nő van, de nem a diszkó korosztály... :)
- tánciskola
- fitness,kondi terem
- valamilyen klub, közösség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!