Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Miért van az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az hogy egy csomóan azt írjátok ki fészbukon, iwiw-en stb. hogy egyedülállóak vagytok, miközben a profilképeknél ott csókolóztok a pasitokkal?

Figyelt kérdés

2013. szept. 25. 22:15
 1/8 AeonFLUX ***** válasza:
Mer' ez a menő!
2013. szept. 25. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Baj van az emeleten.
2013. szept. 25. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:

én ilyet még nem láttam :D

akinél nálam az van hogy egyedülálló az valóban, az, folyton sír hogy nincs pasi meg ilyenek

2013. szept. 25. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen csak elfelejtik megváltoztatni a családi állapotukat, vagy nem tartják lényegesnek, mert a képen úgyis látszik?
2013. szept. 25. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen, léteznek emberek, akik nem attól érzik működőképesnek és valódinak a kapcsolatukat, mert valamilyen közösségi hálón ott villog, hogy in rilésönsip.
2013. szept. 25. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Öregem, az ilyen kiírásokra kár alapozni. Eleve én rühellem az ilyen kiírásokat meg most állandóan változtatni ha van párod ha nem (nekem kint se volt sose).

Mintha vonalkódolva lennénk kb ez ugrik be róla.

Az iwiw-et meg amúgy is mindenki letojja magasról mert senki se használja már.

A másik meg, az hogy ne a neten nőzzél sztem mert nekem volt 1-2 netes lány régebben és nem jött össze holott élőben meg volt eredmény, szóval ég és föld.

2013. szept. 25. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó. Attól hogy neked nem jött össze a net, másnak miért ne jöhetne? pl a kérdezőnek...Amúgy én is neten ismertem meg a férjemet.És más ismerősöm is van, aki ilyen módon találta meg a párját. Nem is egy.

Szerintem, vagy elfelejtik átállítani, vagy nem foglalkoznak vele.

Ugyanis megdöbbentő, de nem mindenki él a fészbukkon!

27/N

2013. szept. 26. 08:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Igaz hogy ez már offolás de igaza van az előttem lévőnek, nekem is volt már egy kapcsolatom akit neten ismertem meg és több mint 4 évig együtt voltunk. Soha nem is értettem miért óvakodnak annyira a netes ismerkedéstől... Először chat = ismerkedés, ha szimpi akkor találkoztok és máris szeméyes a dolog. Egy idő után ugyan az lesz, mint a sima kapcsolatnál. Ennyi.
2013. szept. 26. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!