Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom? Több éve vagyunk együtt igazából semmi nem utal rá hogy megcsal de nagyon gyanúsan lép be az iwiw oldalára.
Magamból kiindulva, ha nem akarja, hogy lásd amikor belép, akkor valakivel levelezik, akinek nem biztos, hogy örülnél.
Nem biztos, hogy megcsal, de nem akarja, hogy tudj róla. Én belépnék a helyedben. Lehet, hogy nem szép dolog, de jobb mintha ezen kattogna az ember napokig.
És mi van, ha egy meglepetés-nyaralást szervez, azért nem akarja, hogy meglásd?
Komolyan ilyen ügyeken parázol? Ha évek óta együtt vagytok, akkor meg kellene tudnotok beszélni a dolgokat. ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
ne kombinálj feleslegesen. nagyon buta szokás.
én még azt sem szeretem, ha a párom látja, hogy épp itt gépelek egy választ.
"Nem kérdés, hogy nem játszik nyílt lapokkal. Én hamar kilépnék egy ilyen kapcsolatból, mert számomra az őszinteségből adódó bizalom a legfontosabb. És ha valaki nem őszinte, akkor nem is tudok benne bízni."
Buta vagy mint a tök. Csak egy kis magánéletet szeretne az illető, de erre rögtön ráírod,hogy nem játszik nyílt lapokkal? Te elhagynád? Ha minden ilyen szir-sz@rért otthagysz valakit,akkor 70 évesen a miki egeres párnát fogod ölelgetni, egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!