Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló fiúk, férfiak! Amikor láttok egy jó csajt, egy finoman fogalmazva sem jóképű sráccal, akkor nektek is eszetekbe jut, hogy "de hát ennél nekem is simán lett volna esélyem, ha egy ilyen formával jár"?
gyakran van ilyen.
Életem első szerelme később az évfolyam egyik idiótájával jött össze. Hát, elég rossz érzés volt :D bár később szakítottak.
Nem a külsőm miatt szerettek és nem a külsőm miatt utasítottak el a csajok.
Tudom, hogy nem ezen múlik, és akinek kiegyensúlyozott kapcsolata van, annak örülök. Lehet, hogy megírigylem, de első körben örülök nekik.
Aztán eszembe jut, ha neki van ilyen csaja, nekem is lesz!
Nem a külső a lényeg. :) Nekem van barátnőm,belsőleg nem vagyok egy analfabéte,a külsőmre is próbálok adni.
+ nem nézem meg a csajt,ha mondjuk egy "ronda" sràccal van,biztos van rá oka.Nem csak a lenyalt hajú kis páwáké a világ. 16/F
Erre a "nem minden a külső" szövegre annyit írnék, hogy egy szép lánynál igenis legyen elsődleges szempont a külső. Gondoljon arra, hogy jól kicseszne a leendő gyerekeivel, ha egy előember kinézetű fószerral állna össze hosszú távon és a gyerekek rá ütnének.
Most láttam facebook-on, hogy az egykori barátnőm, milyen pasival jött össze. Nem tudtam, hogy most sírjak vagy nevessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!