Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedülálló fiúk, férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló fiúk, férfiak! Amikor láttok egy jó csajt, egy finoman fogalmazva sem jóképű sráccal, akkor nektek is eszetekbe jut, hogy "de hát ennél nekem is simán lett volna esélyem, ha egy ilyen formával jár"?

Figyelt kérdés
Vagy ha elutasít téged egy lány, és később összejön egy nálad semmivel sem különb, sőt, csúnya fiúval, akkor mit gondolsz?
2014. júl. 6. 21:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

Nem is olyan régen a városban, láttam egy csajt egy vékony kis csávóval, bejött a csaj szép barna haja volt, magas vékony, szóval na...

Én szöges ellentéte voltam a srácnak, izmos vagyok, egyesek szerint nagy arcú vagány, mert még a rágózásomon is látszik :D

Végtére nem derült ki hogy a barátja volt-e, de akkor is elég lehangoló volt.

22F

2014. júl. 6. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
54%
utolsó, te egy csicska vagy
2014. júl. 6. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze,ilyen nagyon sokszor előfordul,de már megszoktam,hogy az értelmes,normális srácokkal egyik nő sem akar kezdeni,csak a bunkók a jók számukra.Biztosan van kivétel is valahol,de én még egy darabbal nem találkoztam...

23/F

2014. júl. 6. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen az észjárásod, akkor nincs több kérdésem... talán egy kicsit át kéne gondolnod magadban a dolgokat. Igen, mikor kiválasztja a párt, valszeg fontos valamennyire a kinézet, de attól még, hogy izmos vagy és jóképű, nem fog veled maradni, ha egy farok vagy.
2014. júl. 6. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Nyilván van mindenkinek ízlése....tehát mindenkinek más tetszik. De a jó külső, helyesség önmagában piszok kevés, ha az illető nem csak villogni akar a "párjával" mások előtt. Hanem igazi kapcsolatot akar. Ahhoz vonzó stílus, nem tucat ember kell legyen valaki. Fontos az intelligencia, és a személyiség is.

pl: francnak kellene egy marha helyes, de amúgy buta, vagy beképzelt majom pasi, aki több időt tölt a tükör előtt mint velem... kb ennyi.

2014. júl. 6. 23:42
 16/16 anonim válasza:
0%

Nem hiszem, hogy villogni akarna azzal vki , hogy szép párja van.

Nekem pl ez iylen belső dolog, hiába lenne egy kedves , aranyos barátnőm , ha nem szép....

Szerintem egyfolytában azon járna az eszem,ha kimegyek az utcára , h basszus minden masodik lányt jobban kívánok mint őt.

Mert valljuk be csak jobb érzés együtt lenni egy sportos szexi valakivel, mint egy húsos, tohonya párral...

2014. aug. 3. 03:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!