Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire épkézláb elképzelés összejönni egy NORMÁLIS, aranyos egyedülálló anyukával?
Persze még nem aktuális, egyetemista vagyok, de elgondolkodtam, hogy milyen lehet egy ilyen partner. Az nem zavarna, hogy más gyerekét nevelem (orvosnak készülök - ha sikerül elvégeznem! - így nyilván idegen emberekkel és gyerekeikkel is kell foglalkoznom), de nyilván vannak más nehézségek is, ezeket megosztanátok? Egyáltalán az ilyen nők mennyire nyitottak kapcsolatra?
(PUSZTÁN ELMÉLETI SZINTEN VAGYUNK!!!!)
"mintha bejön a rendelőbe, leül, meghallgatod sztetoszkóppal, felírsz neki 3x5ml köptetőt "
Hé, de az orvos sem ezt csinálja...legalábbis az a háziorvos, akinél voltam gyakorlaton, sok időt fordított 1-1 problémásabb betegre, volt, hogy fél órán át csak vele foglalkozott (mmint nem fizikailag).
"miután hazamész, más gyereke fog várni, ha pihennél más gyerekével kell játszanod"
Imádok játszani...most nagy LEGO gyűjtésbe kezdtem pl. De a játék pihentet (engem legalábbis), még akkor is ha egész du. rohangásznom kell (tapasztaltam). Meg pl. együtt tanulhatnánk bár magyarázni nem nagyon tudok...
"később neki kell fizetni az osztálypénzt stb. ezek azért így nem olyan kellemes gondok, mintha sajátoddal tennéd ugyanezt"
Miért? Ugyanaz a kötelességem mindkét esetben.
Bocs, állandóan elküldi a sorköz helyett.
"a gyerek szívja meg leginkább"
Érzelmileg?
Szerintem nem kell még ezen agyalnod, ha nem aktuális. Meg nem is hiszem, hogy ennek kellene a célnak lennie. Találkozol valakivel, megszeretitek egymást, összeilletek, ez a lényeg. Ha ez a nő pont egy gyerekes anyuka lesz és a gyerekkel is jól kijöttök, akkor nincs ezzel semmi gond.
Hogy mennyire nyitottak a kapcsolatra, az változó. Ismerek olyat is, aki azt mondta: köszöni, neki elég volt, többet nem kell kapcsolat, de olyat is, aki kifejezetten vágyott rá.
"Szerintem hülyeség,de te tudod."
elfogadom, de kifejtenéd a Te szemszögedből?
"egy kisgyerek mellett nem biztos lenne időd tanulni orvosnak"
még nem aktuális, egyetemista vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!