Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos keresetű srácok! A facebook-t böngészve nem szokott elszállni a maradék reményetek is, amikor. _? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval gyakran szoktam nézegetni különböző idegen csajok/ismerősök ismerőseinek facebook adatlapját és azt vettem észre, hogy rengeteg átlagos kinézetű (egyben tanult) csajnak nemcsak jóképű, magas és férfias testalkatú pasija van, de a karrierje is tökéletes. BME-n/ELTE-n/Corvinuson végzett programtervező/mérnök/nemzetközi gazdálkodás meg hasonló felkapott szakokon és most közép -felső vezetői pozícióban van, értékesítő egy nemzetközi vállalatnál stb. És ezen pasiknak sokszor egyáltalán nem extra szépségű párja van, teljesen szolid külsejű, átlagos lányok. Ilyenkor sokszor azon gondolkozok, hogy én egy átlagnál minimálisan csúnyább/alacsony/kevésbé sikeres (mind társaság, mint pedig karrier terén) srácként mégis milyen kevés esélyem lehet egy teljesen átlagos lánynál is akihez kicsit vonzódok is (nincsenek is nagy igényeim). Talán csak én vagyok ennyire erőtlen és nem tudok megfelelni az átlagos elvárásoknak vagy más is van hasonló helyzetben és a nők tényleg csak a legjobbak és legsikeresebbek kiválasztására törekednek?2016. okt. 18. 14:09
11/17 anonim válasza:
A facebookra nem kerül fel az emberek egész élete (már akié), csak amit meg akarnak mutatni, és ahogy láttatni akarják. Az ember értékét nem az adja meg, hogy mit végzett vagy mi a munkája. A legfullosabb nők közt is vannak, akik besokallnak a pénzes és kigyúrt tahóktól, és boldogak, ha találnak egy átlagos, becsületes embert. Ismerek orvosokat, akik egyszerű szakmunkásokhoz mentek hozzá.
12/17 anonim válasza:
Mondjuk keresel magadnak az átlagnál minimisan csúnyább, alacsony, kevésbé sikeres lányt és minden jó lesz.
13/17 A kérdező kommentje:
#12: Konkrétan milyen lányra gondolsz? Ha tudsz légyszíves linkelj egy képet.
2016. okt. 18. 20:45
14/17 anonim válasza:
engem nem érdekelne se a pénzed, se a végzettséged, de az rohadtul zavarna, hogy szinte akárki jó lenne neked. kösz, hogy rám esett ez a megtisztelő cím.
15/17 anonim válasza:
Hála az égnek, nincs Failbookom, úgyhogy legalább ettől megkímélem magam.
16/17 anonim válasza:
ismét egy hülye, aki azt hiszi, hogy ha gyerekesen gúnynevet ad egy dolognak, akkor ő jobb lesz (failbook)
17/17 anonim válasza:
15:13, azért adok gúnynevet neki, mert egy nagy rakás szar. Az ostoba személyeskedéseddel pedig abszolút nem vagy ellenfél.
Kaptad a mínuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!