Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik a húszas éveik végére sem találják meg a párjukat, azok a kevésbé intelligens, kevésbé vonzó maradék, vagy ők simán csak balszerencsések?
hát én már 30 pár évesekről fogok beszélni, (de egyiket 27,másikat 30 éves koruktól ismerem.)
az első hát ő szerintem vonzó, viszont a viselkedése, mint egy tizenévesé. több esetben. és rengeteget beszél,sok hülyeséget, engem ez pl nem zavart, szerintem poénos ember, de mások szerint (sok ember szerint... )elviselhetetlen természet. ( én szerettem, ő volt az 'ex', de tényleg nehéz vele sokszor.nem véletlen ex )
a másik, évek óta egyedül van. vele nem tudom mi "gond" lehet, már ha egyáltalán van. jóképű, amennyire én tudom a személyisége is rendben. :) értelmes, pozitív beállítottságú, talán inkább balszerencse az ő esetében.
Nem hinném h egy diplomával és némi angol tudással.
Sík hülye lennék. Ernyit a kevésbé intelligensről.
Ami a vonzót illeti azt mondják nem vagyok ronda átlagban de ettől még én szeretek egyedül élni.
Nem kell alkudoznom h mit mikor miért. Tehát ez nálam saját döntés.
Mondjuk volt egy olyan kérdés hozzám úgy 20 évesen h
Te jóképű srác nem kell egy b nő ?
Ennyit a vonzóról.
27 F
Ilyen is van, olyan is van.
Vannak, akiket nem foglalkoztat annyira a párkapcsolat téma, és mivel nem tesznek érte, nem alakult ki semmi.
Vannak, akik éretlenek, ha tudják magukról, ha nem. Ők másképp későn érők, mint akiket korábban említettem. Voltak kapcsolataik, de nem túl komolyak. Nem tudják, hol rontják el, ezért újra meg újra megteszik.
Vannak, akik komoly kapcsolatban éltek, de valamiért nem működött, ezért a huszas éveik közepén, végén kezdenek el újra párkapcsolatot keresni.
És vannak a szerencsétlenek is, igen, akik nem rendelkeznek olyan külsővel, ami a másik nem számára vonzó lenne.
Nekem hirtelen ilyen esetek jutottak eszembe. Biztos van még pár típus, én ilyenekkel találkoztam.
is-is
Nyilván a szerencsefaktor is jócskán közrejátszik
De a külső és az önbizalom is.
Nameg az intelligencia. Én azért itt mindenképp az érzelmi intelligenciát látom nagyon sok embernél hiányosnak.
Én majd 32-35 évesen szeretnék megállapodni és családot alapítani egy majd tőlem nagyjából 5-12 évvel fiatalabb (22-28 éves) nővel. Addig kiélvezem az életet. Nem tartom magam selejtesnek, vannak sikereim a nőknél.
28/F
Mi alapján gondolod ezt?
Egy részének szerencséje nem lehet, egyebek.
Nem fektetek energiat a tarskeresesbe, mert nem is hianyzik, hogy nekem parom legyen. Sikeres vagyok a tanulmanyaimban, munkaimban es a hobbim teren is, igy egesz embernek erzem magam. :) ha szexre van szuksegem, meg tudom oldani, tehat nem lehetek annyira visszataszito. Nekem ennyi eleg is.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!