Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én vagyok a fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a fura férfi hogy válogatok átlagos külsejű férfiként?

Figyelt kérdés

Sok átlagos férfi haverom van. Olyan nőkkel jönnek össze, akivel el nem tudnám képzelni, nagyon kövér, buta, kicsit értelmileg furik stb. De ők tök boldogok tudnak ilyen nőkkel lenni, elég az hogy szeretik őket és megvan a napi szex.

Teljesen rosszul érzem magam hogy velem van a baj, talán nem is lennék férfi..., mert válogatok és inkább egyedül vagyok már 3 éve, csak azért hogy legyen barátnőm

2016. dec. 26. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vicces ez a gyk... Majdnem minden felhasználó próbálja magát szentnek mutatni, de felpontoznak valakit, aki szerint, ha valaki nem top emberrel jár, az csak lyukat lát a másikban. Vicces, ahogy szembeköpitek magatok.
2016. dec. 26. 21:34
 12/14 Diavolino44 ***** válasza:

Nem gondolnám ezt megalkuvasnak. Ha nem panaszkodik, arra, hogy kövér, buta, értelmileg fura, akkor ugy szereti ahogy van. S a párkapcsolatok nagy részénél, a szex 3-4 ev utan mar unalmas, es egyre inkabb nyűg mi t előny, inkabb a megszokás az ami összetartja az embereket.

De en is hasonlo vagyok, bár nekem az igenyeim valószínűleg alacsonyabbak mint neked,annyi különbséggel, mivel kulfoldon elek, igy sokkal nehezebb ismerkedni.

2016. dec. 26. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem fura férfi vagy, hanem igényes.

Én is átlagos nő vagyok, a párom egy szerintem jóképű férfi, de előtte voltak olyan emberek, akiknek nemet mondtam, és néhányan a szememre is vetették, hogy nem vagyok én annyira "fullos", hogy válogassak.

Szerintem meg alapdolog, hogy az ember _párt választ_, és ezt vonzalom alapján teszi. Nekem nem jött be az, ha éreztetik velem, hogy "csak egy nő" vagyok, értsd: a férfi munkája fontosabb, a férfi akarata szent, stb. Ugyanolyan tyúkszemem volt, mint neked a kérdésben leírt tulajdonságok.

Amíg kész vagy arra, hogy egyedül élj addig, amíg nem jön megfelelő jelölt (akár életed végéig is), és nem a másik nemet szidod, addig szerintem igenis te vagy a normális.

2016. dec. 26. 23:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szabad válogatni, rájöttem.
2016. dec. 28. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!