Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az elvárásaim egy 34 éves átlagos külsejű árufeltöltő férfiként?
34 éves vagyok átlagos külsővel és kis pocakkal, nyugdíjas szüleimmel. Árufeltöltőként dolgozok immár 7 éve a Tescóban.
Ami fontos nekem, hogy kedves, házias, türelmes, fiatalos szép arcú átlagos külsejű lány legyen.
Szerintem találhat társat magának mindenki!
Nem ezen múlik 1 kapcsolat hogy a szüleivel él vagy sem
sok olyat ismerek akiknek nem sikerült elköltözni otthonról
mert anyagi helyzet nem úgy engedte,szüleinek segítenek otthon... külön lakrész lett kialakítva nekik a boldogság nem ezen múlik és 1 kapcsolat sem!
Örüljön annak aki teheti gazdagabb életet élhet és ne mocskolódjon másokat mert nem sikerült neki úgy az élet!
Igen lehet társa,sok sikert kedves kérdezőnek!
így van.
gondolj bele, egy szép arcú, helyes, házias lány, megkap egy ugyanilyen idős srácot mint te, csak pl diplomával 300 ezres fizuval, és ugyanolyan életfelfogással mint a tiéd.
nos ha te lennél a lány, melyiket választanád?
Csak a mesében van az hogy a belső érték, meg stb.
A való világ öcsém hogy vagy a külsőddel megfogod, vagy a pénzeddel. ennyi. senkit sme érdekel a belső világod!
Szóval alakíts az életeden, vagy add lejjebb az igényeid.
"gondolj bele, egy szép arcú, helyes, házias lány, megkap egy ugyanilyen idős srácot mint te, csak pl diplomával 300 ezres fizuval, és ugyanolyan életfelfogással mint a tiéd."
Sajnos nagyon nem kapja meg.......nagyon kevés az ilyen férfi. 32 éves csinos nő vagyok és az ilyen diplomás 300 ezres férfiak már házasok, aki ilyen és szingli az nem gondolja komolyan, vagy csak szórakozik stb.
Eleve a diplomások 60%-a nő. Lassan átlagban mi nők manapság többet keresünk....
Nem találom a csajom... azért 34 évesen ne a csajodat keresd, kis nyikhajoktól elmegy ez a duma, de egy felnőtt férfi ne "csaj"-ozzon.
Biztos van ilyen. Nem vagyok diplomás, de annyit keresek, mint a diplomás munkatársaim. Tehát vagy a szüleiddel lakunk vagy az én lakásomban, többet keresek, és még sütögessek meg ugráljalak körbe? Ezzel csak veszítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!