Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl nagyok lennének az elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok lennének az elvárásaim egy 34 éves átlagos külsejű árufeltöltő férfiként?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok átlagos külsővel és kis pocakkal, nyugdíjas szüleimmel. Árufeltöltőként dolgozok immár 7 éve a Tescóban.

Ami fontos nekem, hogy kedves, házias, türelmes, fiatalos szép arcú átlagos külsejű lány legyen.

2017. jan. 30. 10:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
És miért gondolod, hogy ezek túl nagy elvárások?
2017. jan. 30. 10:40
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem hiszem, hogy a nők számára nagyon vonzó lenne egy olyan félrfi, aki 34 évesen a szüleivel él. Aki 7 év alatt nem tudott/akart feljebb lépni a szakmai ranglétrán. Ez egyrészt az ambició hiányát mutatja, másrészt nagyon szűkös anyagi lehetőségeket valószínűsít. Ha nincs olyan magával ragadó személyiséged, amivel feledtetni tudod a fentieket, akkor nem túl jók az esélyeid.
2017. jan. 30. 10:42
 3/15 A kérdező kommentje:
mert 1 éve nem találom a csajom
2017. jan. 30. 10:42
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem találhat társat magának mindenki!

Nem ezen múlik 1 kapcsolat hogy a szüleivel él vagy sem

sok olyat ismerek akiknek nem sikerült elköltözni otthonról

mert anyagi helyzet nem úgy engedte,szüleinek segítenek otthon... külön lakrész lett kialakítva nekik a boldogság nem ezen múlik és 1 kapcsolat sem!

Örüljön annak aki teheti gazdagabb életet élhet és ne mocskolódjon másokat mert nem sikerült neki úgy az élet!

Igen lehet társa,sok sikert kedves kérdezőnek!

2017. jan. 30. 10:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Egzisztencia van, gondolom hamarosan megtalálod azt a fiatalos,szép arcú átlagos külsejű lány-t is.
2017. jan. 30. 10:48
 6/15 Andi80018 ***** válasza:
72%
Azért a hét év alatt legalább tanulhattál volna valamit, szakma, nyelv, emellett sport. Fontos azért egy normális melóhely, meg igényes külső. Főleg, ha az embernek ideje is van rá. Most hogy milyenek az elvárásaid, az relatív, vannak ugyanilyen nők is, mint te férfiban. Keresni kell.
2017. jan. 30. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ezek nem valami nagy kilátások. Ennél én többet szeretnék az élettől
2017. jan. 30. 10:56
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

így van.

gondolj bele, egy szép arcú, helyes, házias lány, megkap egy ugyanilyen idős srácot mint te, csak pl diplomával 300 ezres fizuval, és ugyanolyan életfelfogással mint a tiéd.

nos ha te lennél a lány, melyiket választanád?

Csak a mesében van az hogy a belső érték, meg stb.

A való világ öcsém hogy vagy a külsőddel megfogod, vagy a pénzeddel. ennyi. senkit sme érdekel a belső világod!

Szóval alakíts az életeden, vagy add lejjebb az igényeid.

2017. jan. 30. 11:08
 9/15 anonim válasza:
81%

"gondolj bele, egy szép arcú, helyes, házias lány, megkap egy ugyanilyen idős srácot mint te, csak pl diplomával 300 ezres fizuval, és ugyanolyan életfelfogással mint a tiéd."

Sajnos nagyon nem kapja meg.......nagyon kevés az ilyen férfi. 32 éves csinos nő vagyok és az ilyen diplomás 300 ezres férfiak már házasok, aki ilyen és szingli az nem gondolja komolyan, vagy csak szórakozik stb.

Eleve a diplomások 60%-a nő. Lassan átlagban mi nők manapság többet keresünk....

2017. jan. 30. 11:20
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Nem találom a csajom... azért 34 évesen ne a csajodat keresd, kis nyikhajoktól elmegy ez a duma, de egy felnőtt férfi ne "csaj"-ozzon.

Biztos van ilyen. Nem vagyok diplomás, de annyit keresek, mint a diplomás munkatársaim. Tehát vagy a szüleiddel lakunk vagy az én lakásomban, többet keresek, és még sütögessek meg ugráljalak körbe? Ezzel csak veszítek.

2017. jan. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!