Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az elvárásaim egy 34 éves átlagos külsejű árufeltöltő férfiként?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok átlagos külsővel és kis pocakkal, nyugdíjas szüleimmel. Árufeltöltőként dolgozok immár 7 éve a Tescóban.
Ami fontos nekem, hogy kedves, házias, türelmes, fiatalos szép arcú átlagos külsejű lány legyen.
2017. jan. 30. 10:33
11/15 anonim válasza:
Ha 34 évesen felteszel egy ilyen kérdést - igen, túl nagyok.
12/15 anonim válasza:
Hát.. Maradjunk annyiban, h nincsenek túl jó kilátásaid. De ezt te is tudod, másképp nem tetted volna fel a kérdést.
13/15 anonim válasza:
Nagyon sajnálom hogy ha valakik nem érdekelnek a belső értékek,szerintem nagyon is fontosak számomra a belsőemberi értékek,hogy az ember végig ember maradjon
értem én kell a pénz az élethez,lakhatás,szeretet az nagyon fontos!
Mit ér valaki ha bunkó,kőgazdag? ha emberileg semmit sem ér
nemtud szeretni hiába vesz meg mindent egy Nőnek tárgyakat...stb
ha nem tud szeretni! semmit sem ér!
14/15 anonim válasza:
13.: ott emberileg is problémák vannak, ha valaki ennyi idősen anyukával él még és nem is akarja többre vinni
15/15 anonim válasza:
Én csak annyit kérdeznék, hogy 7 év alatt nem is akartál feljebb törni, fejlődni? Mert ez elég fura. Én férfi vagyok, de ha nő lennék, nekem nem kellene olyan pasi, aki az egész életét árufeltöltőként képzeli el. És itt nem a pénzen van a hangsúly hanem azon, hogy nincs ambíciója. Félre ne értsd, becsületes munka az is és nincs semmi bajom az ilyen emberekkel, akik becsületesen dolgoznak. De valahol ez mégis azt mutatja nekem, hogy nem is akarsz ebből kitörni, jó így neked ahogy van. És ez a baj. Ha te lennél a nő, akkor még talán más lenne a helyzet, de ha családot akarsz egyszer, akkor neked kell majd eltartani. Márpedig egy árufeltöltői fizetésből nem fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!