Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik csak egy "átlagos" lányt szeretnétek, hogy néz ki számotokra egy átlagos lány?
Ááá azt nem lehet. Abból vita lenne.
Ami nekem álomszép az lehet, hogy másnak teljesen átlagos.
ami Gézának álomszép az lehet, hogy nekem átlagos...
Most linkelhetném valamelyik lányismerősöm, de nem szeretném, hogy felismerje egy ismerőse vagy itt lássa viszont magát még akkor sem, ha személyazonossága nincs kiadva.
Egyszerűen képzelje el mindenki a számára átlagos szintet és válasszon egy lányt. Öregen úgyis mindenki ronda és ráncos lesz.
Rendben, akkor linkeljetek valami híresebb embert, aki szerintetek átlagos. :)
Pont azért kértem, mert nagyon sokan írjátok itt, hogy átlagos lánnyal is beérnétek, de én azt gondolom hogy a férfiaknak egy átlagos nő az valójában egy 10/10-es csaj, cicoma nélkül. Tehát natúr smink, átlagos öltözködés, szép hosszú fényes haj, babaarc, vékonyabb testalkat.
Nézd, ha a többszáz fiatal lányból akit nap mint nap látok a 60-70%-a vékony, hosszú hajú és szép arcú lány akkor az az átlag, ez van.
Ezek azért pillanatnyilag nem nagy elvárások mert a legtöbb ember! normális testömeggel rendelkezik (átlagossal, ha úgy tetszik), a lányoknak hosszú a haja mert nem nyírják le magukat kopaszra szerencsére és az arcuk is szép szokott lenni. Korral ez rohamosan változik, de fiatalon ilyen egy átlagos lány.
10/10-es lány alig van kb mert bőven nem elég a tökéletes külsőhöz az, hogy felrak valami sminket és felvesz egy cicanacit valami paleo étrendes egyetemista leányzó aki nagyritkán lemegy edzeni a barátnőivel.
Az ilyet jobban lehetne úgy csinálni, hogy kiülünk valami forgalmas utcára, és az elhaladó hétköznapi lányok közül rámutatok néhányra, hogy pl. ő. A netes képekkel az a gáz ugye, hogy ha nem híres, akkor személyiségijogicucc, ha meg híres, akkor meg smink+fotóbolt. De azért szerencsére van stockphoto is a világon :D
Inkább meghatározásra mondanám, milyen az átlagos: nincs kiemelkedő tulajdonsága sem pozitív, sem negatív irányba. Nem feltűnő, nem látványos, nem feltétlenül akad meg a szemem rajta, de ha ránézek, nem mondom azt, hogy csúnya. Lehet egy kicsi szépséghibája, de mellette lehet egy kicsi szépsége, vagy hogymondjam, a szépséghiba ellentéte :D
Szóval nem várom el, hogy megfogjon benne valami rögtön (oh wait, ez nem pont női duma?, de azt sem, hogy taszítson elsőre.
Aztán ott van még az egyéni ízlés, hogy más pl semmit nem lát az adott lányban, nekem meg kifejezetten tetszik. Vagy látom ugyan, hogy pl. nem szabályos az arca, van némi szépséghibája, de nekem pont emiatt tetszik. Nemtom.
Ha már stockphotost említettem:
Én nőként azt mondom, hogy akit az első linkelt az kifejezetten szép, egyáltalán nem átlagos kinézetű. Az átlagos az akit az utolsó linkelt.
Innentől kezdve nem csodálkozom, hogy itt ennyit rinyálnak a pasik, hogy ők átlag pasiiként nem tudnak összejönni átlagos lánnyal. Aham csak a végére mindig kiderül, hogy ők az átlag alatt vannak, a lány meg simán felette :D de persze minden a nők hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!