Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akik csak egy "átlago...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik csak egy "átlagos" lányt szeretnétek, hogy néz ki számotokra egy átlagos lány?

Figyelt kérdés
Légyszi, ha lehet képet linkeljetek.
2017. márc. 17. 22:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Na nekem ő az átlagos:

https://www.youtube.com/watch?v=h0eWqWrtu48

Lehet jönni hisztizni, hogy túl nagyok az elvárásaim...

2017. márc. 17. 23:25
 12/26 anonim ***** válasza:
átlagos = nem feltűnő és nem is keresi a feltűnést.
2017. márc. 17. 23:29
 13/26 anonim ***** válasza:

Az elsőben volt némi irónia. Én linkeltem :) de én nem siránkozom és megalkuszom hanem töröm magam ,hogy amikor annyi idős leszek mint amennyi ő most akkor egy hozzá hasonló igazi nőnek méltó partnere lehessek. :)

Külsőt tekintve pedig szerintem nem sokkal van átlag felett.

2017. márc. 17. 23:30
 14/26 anonim ***** válasza:
l3as:megnyugodhatsz,ez a csaj bárhol talál olyan pasit,akinek nem átlagos,hanem bőven szép.Ilyen mentalitással meg a jövőben se méltatna figyelemre még hasonló kaliber sem.
2017. márc. 17. 23:43
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ők átlagosak:

[link]

[link]

[link]

[link]

36\F

2017. márc. 18. 00:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég nagy hülyeség, mert akiket linkeltek férfiak, azok igen, szerintem is átlagosak, ÁM, már milliószor tapasztaltam, hogy feltölt valaki képet ismert emberről vagy önmagáról, tök szép, és sorban jönnek az "átlagos" kommentek. Csak azért, mert nektek nem az esetetek az adott nő, még ezerszer szebbek voltak, mint ezek! (kivéve az első kéet, aki szép)
2017. márc. 18. 00:34
 17/26 anonim ***** válasza:
14-es: Köszönöm de nyugodt vagyok mint szinte mindig. A lényeg nem ment át azt hiszem. Ami különlegessé teszi számomra majd Őt az lesz a fontos és nem az ,hogy mennyire van átlag felett vagy alatt.
2017. márc. 18. 01:07
 18/26 anonim ***** válasza:
Társkeresős képek mennyire megoszthatók ilyen helyen? Elvégre fent vannak neten, szóval publikusak, én csak felhasználom őket információközlési szándékkal. Ismerőseim képét nem kell magyaráznom, hogy miért nem akarom megosztani (bár szívem szerint azt tenném), hírességek fotóinak 95%-a meg retus.
2017. márc. 18. 07:08
 19/26 anonim ***** válasza:
22%

- 70kg alatti

- 175cm testmagasság fölötti

- dolgozik napi 8 órát minimum, és nem prosti

- nem költ 70e-es táskára

- nem várja el, hogy évente fizessem a külföldi nyaralását

- el tud vezetni egy háztartást

- főzési tudománya nem egy zacskós leves elkészítésében merül ki

- nem dohányzik, nem részegeskedik

- el lehet vele beszélgetni, anélkül hogy megsértődne

nagyjából ennyi lenne az elvárásom.. tudom magas a léc!

2017. márc. 18. 10:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Aki után nem fordul meg senki se azért mert szép se azért mert csúnya. Se nem túl sovány, se nem sportos ,se nem kövér. Szóval elvész a tömegben. Sminkkel pl rengeteget lehet tuningolni ,szóval a sminkelt képek eleve kiesnek.
2017. márc. 18. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!