Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan pasi, aki külsőre kifejezetten jól néz ki, de a béka se**e alatt van a karrierje, emiatt már régóta nincs barátnője?
Lehet, hogy nem neked volt elhúzódó betegséged egyes. :D.
30/f
Én nő vagyok, és a napokban szakítottam a kifejezetten jóképű barátommal, miután csak úgy lett volna hajlandó összeköltözni velem, ha ráírom a lakás felét, mondván hogy anyagilag sehol sincs, s ha szakítunk, ne tehessem az utcára...
Szóval nekem ennyit a szépfiúkról, inkább keresek egy kevésbé öntelt átlagost. Vagy egy olyat aki hajlandó normális munkát keresni, ha a vágya esetleg nem jön össze...
(de nem most, mielőtt valaki írna)
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy normális esetben ez nem kizáró ok, de van aki tesz érte hogy az legyen, ha más nem, akkor a többi ilyen helyzetűnek...
Pl nekem sem fog többé olyan kelleni, aki nem keresi meg legalább a minimálbért, akkor se ha olyan jól néz ki, hogy egyből leesik rólam a bugyi. :(
Szóval pasik, szépek és kevésbé szépek, tessék valamit kezdeni magatokkal, végszükség esetén tróger munkát, mert a külső önmagában nem sokat ér. Akinek van szakmája, az meg legyen kissé aktívabb, tudtommal szakemberekből hiány van...
(bocs ha nem a témához kapcsolódik, de annyira fáj és dühít, hogy muszáj írnom róla)
#3: "ha ráírom a lakás felét,"
A kis gold digger :)
Ez nem semmi :(
Az egyik exem ilyen. Világéletében csóró volt, a kevés pénzért elverte valamire, majd esténként tubusból ette a mustárt magában.
Mellé jóképű, magas, látványosan izmos.
Hamarosan diplomás, munkanélküli 2 nyelvvizsgával. Nem szeret dolgozni.
"Mellé jóképű, magas, látványosan izmos. "
csak ez számít.
Honnan tudjam én, hogy a karrierje miatt nincs barátnője? :D Szerintem ő sem tudhatja ezt biztosan, amíg meg nem oldja a karriergondot magáért. Ha utána sem lesz nője, akkor valószínűleg máshol van a gáz. :D
Amúgy nem hiszem. Ha CSAK ez nem stimmel, akkor simán lehet nője. Ha ez SEM stimmel... Kérlek szépen, tessék mindent sorra venni és megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!