Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek olyan nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők, akiknek kifejezetten vonzóbb egy csendes férfi, mint egy társaság középpontja típusú?

Figyelt kérdés

2017. máj. 3. 19:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem igen határozottan.
2017. máj. 3. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen nők.
2017. máj. 3. 19:34
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
A legtöbb ember a kettő közt van.
2017. máj. 3. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi csendes, de karizmatikus, az vonzó - ha ritkán szólal meg, de a mondanivalójára olyakor mindenki odafigyel, mert súlya van. A háttérből figyel, komoly arckifejezéssel, felméri az eseményeket, látszik rajta, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor simán az asztalra csap - az ilyen tekintélyt sugároz, ez pedig nyilván bejön a nőknek. Ha ezt elő tudod adni hitelesen, akkor nem egy csendes pasi leszel a szemükben, hanem egy alfa.
2017. máj. 3. 19:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan ilyen nő vagyok.

19N

2017. máj. 3. 19:43
 6/17 anonim ***** válasza:
A kettő közötti átmenet érdekelne. 30/N
2017. máj. 3. 19:48
 7/17 Diavolino44 ***** válasza:

Nincs!

Persze, itt most a lanyok irtak, hogy ilyenek...csak ha odakerul a szituacio akkor inkabb fogjak valasztani az extrovertaltabb sracot mint teged. Mert nagy kulonbseg van egy olyan srac van a kozott, hogy bena vagy a csajokkal, nem mered megszolitani oket, egy ertelmes beszelgetest nem tudsz osszehozni, unalmas vagy es az erdeklodesed a videojatekok es szoftverfejlesztes. Vagy a kozott, hogy te vagy a keveset beszelo, misztikus idegen, aki olyan dolgokrol beszel ami irant lelkesedik, a valaszaid felkeltik a figyelmet, s erdekesnek talal. Ha nem tudod eladni a szemelyiseged, akkor szuzen fogsz meghalni. Mert egyik no sem akar otthon csak tv-t nezni s csak azert veled lenni, mert megsajnalt. De mivel kiirtad ezt a kerdest, szerintem erre a mar te is rajottel.

2017. máj. 3. 20:44
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Nincs!

Persze, itt most a lanyok irtak, hogy ilyenek...csak ha odakerul a szituacio akkor inkabb fogjak valasztani az extrovertaltabb sracot mint teged. Mert nagy kulonbseg van egy olyan srac van a kozott, hogy bena vagy a csajokkal, nem mered megszolitani oket, egy ertelmes beszelgetest nem tudsz osszehozni, unalmas vagy es az erdeklodesed a videojatekok es szoftverfejlesztes. Vagy a kozott, hogy te vagy a keveset beszelo, misztikus idegen, aki olyan dolgokrol beszel ami irant lelkesedik, a valaszaid felkeltik a figyelmet, s erdekesnek talal. Ha nem tudod eladni a szemelyiseged, akkor szuzen fogsz meghalni. Mert egyik no sem akar otthon csak tv-t nezni s csak azert veled lenni, mert megsajnalt. De mivel kiirtad ezt a kerdest, szerintem erre a mar te is rajottel.

ja mer olyan nemlehet hogy egy otthon tv-ző looserből csavargó menő lessz egy barátnő hatására

2017. máj. 3. 20:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most is befele fordulo szereny baratom,azaz mar elettarsam van. Eddig is ilyen pasival eltem egyutt. En szeretek lenni a kozeppontban,igy nem tudnek elviselni egy nagyon kigyurt nagyon helyes pasit,aki utan forognak a nok.

:*

N

2017. máj. 3. 21:12
 10/17 A kérdező kommentje:

"Érdeklődésed a videójátékok és a szoftverfejlesztés."

"otthon tv-ző looser"

Honnan a f?szból tudod, mi az érdeklődési területem?

Miért jelentesz ki bármit, méghozzá ilyen nagy magabiztossággal, úgy, hogy nem is ismersz?

Rühellem ezeket a nagyokosokat!

2017. máj. 3. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!