Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akiknek kifejezetten vonzóbb egy csendes férfi, mint egy társaság középpontja típusú?
Határozottan ilyen nő vagyok.
19N
Nincs!
Persze, itt most a lanyok irtak, hogy ilyenek...csak ha odakerul a szituacio akkor inkabb fogjak valasztani az extrovertaltabb sracot mint teged. Mert nagy kulonbseg van egy olyan srac van a kozott, hogy bena vagy a csajokkal, nem mered megszolitani oket, egy ertelmes beszelgetest nem tudsz osszehozni, unalmas vagy es az erdeklodesed a videojatekok es szoftverfejlesztes. Vagy a kozott, hogy te vagy a keveset beszelo, misztikus idegen, aki olyan dolgokrol beszel ami irant lelkesedik, a valaszaid felkeltik a figyelmet, s erdekesnek talal. Ha nem tudod eladni a szemelyiseged, akkor szuzen fogsz meghalni. Mert egyik no sem akar otthon csak tv-t nezni s csak azert veled lenni, mert megsajnalt. De mivel kiirtad ezt a kerdest, szerintem erre a mar te is rajottel.
Nincs!
Persze, itt most a lanyok irtak, hogy ilyenek...csak ha odakerul a szituacio akkor inkabb fogjak valasztani az extrovertaltabb sracot mint teged. Mert nagy kulonbseg van egy olyan srac van a kozott, hogy bena vagy a csajokkal, nem mered megszolitani oket, egy ertelmes beszelgetest nem tudsz osszehozni, unalmas vagy es az erdeklodesed a videojatekok es szoftverfejlesztes. Vagy a kozott, hogy te vagy a keveset beszelo, misztikus idegen, aki olyan dolgokrol beszel ami irant lelkesedik, a valaszaid felkeltik a figyelmet, s erdekesnek talal. Ha nem tudod eladni a szemelyiseged, akkor szuzen fogsz meghalni. Mert egyik no sem akar otthon csak tv-t nezni s csak azert veled lenni, mert megsajnalt. De mivel kiirtad ezt a kerdest, szerintem erre a mar te is rajottel.
ja mer olyan nemlehet hogy egy otthon tv-ző looserből csavargó menő lessz egy barátnő hatására
Nekem most is befele fordulo szereny baratom,azaz mar elettarsam van. Eddig is ilyen pasival eltem egyutt. En szeretek lenni a kozeppontban,igy nem tudnek elviselni egy nagyon kigyurt nagyon helyes pasit,aki utan forognak a nok.
:*
N
"Érdeklődésed a videójátékok és a szoftverfejlesztés."
"otthon tv-ző looser"
Honnan a f?szból tudod, mi az érdeklődési területem?
Miért jelentesz ki bármit, méghozzá ilyen nagy magabiztossággal, úgy, hogy nem is ismersz?
Rühellem ezeket a nagyokosokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!