Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan nők, akiknek kifejezetten vonzóbb egy csendes férfi, mint egy társaság középpontja típusú?
Nah lesz egy jo napod! Ma ketszer nyomhatsz lefele mutato kezet! ;)
Micsoda mennyorszag!!
Ertem, akkor nem nezel tv-t.. ami jogos is.. mivel az elmult hat evben en sem neztem tv-t, nem is ertem miert pont azt irtam. :)
Letoltott sorozatokra es filmekre gondoltam :D
Oksa, oksa varj akkor tippelek meg egyet szeretsz barkacsolni, s "buttykolni" a motorodon.. nem-nem szeretsz horgaszni. Nah eltalaltam?? :D
Legalabb irtal mindegyik lanyra privit aki valaszolt?? ;)
Most durci vagy? :(
Ne legyel durci, csak mond azt mint a tobbiek, a lanyoknak csak az a fontos, hogy penzed legyel, es/vagy jol nezzel ki. Ezt mondogasd naponta haromszor illetve akkor ha hasonlo kerdesek fogalmazodnak a fejedben mint amit kiirtal es nem leszel durci!! Nem placebo mukodik.
Dr. Love
Kérdező, a legfontosabb kérdés:
Kettesben léve is csendes, vagy azért olyankor tud beszélni rendesen?
Mert nem mindegy hogy valaki társaságban csendesebb, nem ő akar lenni a középpont, de ha kettesben van a nővel, akkor azért bőven tud beszélni (sőt akár ő beszéli néha a többet is). Az én barátom pl ilyen.
Társaságban akkor vagyok csendes, ha nem olyasmiről folyik a duma, ami érdekel. Ami elég gyakran előfordul, ezért tartanak csendesnek.
Kettesben ugyanez a helyzet. Ha valakivel van közös érdeklődési területem, akkor jól tudok vele beszélgetni, szóval nem vagyok kuka. A lényeg nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!