Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nincs egyfajta "kapuzárási pánik" sok fiatal fiúnál? Amolyan tök mindegy alapon bármilyen lányra rárepülnek, csak hogy legyen egy barátnőjük, elvéve ezzel a lehetőséget olyanoktól, akiknek kifejezetten az a lány lenne a tökéletes ideál.
Köszönöm a válaszokat!
Van egy kolléganőm, aki együtt van egy olyan taggal, aki se életkorban, se kinézetre, és úgy egyáltalán semmiben sem passzol a lányhoz. Komolyan nem értem, hogy miért pont ez a lány kellett neki? Nem volt más, akivel élhetné az életét?
De ezt látom mindenhol, hogy már mindenkinek van pasija, aztán az esetek többségében a srác meg abszolúte semmi extra. Mit tud benne szeretni a lány?
kiraz a hideg azoktol, akik azt hiszik, hogy masok elveszik toluk a lehetoseget nok teren vagy a munkaban.
valojaban ha ok nem leteznenek, akkor sem biztos, hogy megkapnad, amit akarsz. neked kell kiallnod magadert, nem masokat hibaztatni.
nemreg valaki eloleptetest kapott, ahol dolgozom. en is jol megfeleltem volna, es szerintem nem erdemelte meg.
viszont azt is tudom, hogy neki keszitettek az allast. azaz ha nem lenne nalunk, hiaba vagyok jo, nem letezne az az allas, amire most atvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!