Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahol kifejezetten magas srácokkal ismerkedni?
tinderen sokan kiírják a magasságukat.
nekem is be van írva, hogy 188 :D néha az sem elég úgy látszik :D fraaaaanc
A 188 még határeset :D
De a tindernél valami hatásosabb dolog nincs?
Meg pl ott az a baj, hogy egyezni kell, hogy írhass... De most nehogy már 6 kep és 500 karakter határozza meg a dolgot
nem tudok igazán :D háát...
Neten nagyon nincs lehetőség... társkeresőkkel lehet vacakolni, vannak, ahol meg kell adni a magasságot is.
Élőben meg... kosarasokkal, röpisekkel, kézisekkel mindenképp érdemes kapcsolatot lehetőségét keresni :)
Nincs túl sok magas emberekre specializálódott dolog :)
a magasság nem minden....
én is a magas faszikért voltam oda, aztán a barátom velem egymagas, 175 cm. És olyan külső és belső tulajdonságai vannak, amit még soha egyetlen egy férfinál nem tapasztaltam ;)
Úgyhogy drága, tévúton jársz hogyha azt hiszed, hogy a cm nagysága az egyben a férfias személyiséget is növeli.......
Nyilván nem az a legfontosabb dolog, az tiszta
De pl olyan mint akinek a kék szem jön be. Nekem a magas. Ha a pasi személyiségre olyan, akkor lehet 150 cm is. De alapvetően a párkeresés külsősre megy. Gonosz világ
És akkor körülnézek a sport létesítmények körül :)
A röpi eszembe se jutott, köszi a tippet :)
Hadd járjon már olyan fiúval aki tetszik neki.
Nem értem miért kell ezekbe - magasság, színek, kor- beleszólni, úgysem tart egy kapcsolat sem örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!