Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj egyes nőknél az, hogy "Anyucival élek"?
Van munkám és képzeljétek el otthon én is főzök,takarítok,mosok,beszállok a közös költségvetésbe.
Nálam nagyon nem ott kezdődik a férfiasság,hogy albérletbe költözök és egy idegennek fizetek albérletet vagy vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek.
A legfurcsább,amitől biztos sokan hátast dobnak ,de én szeretem a szüleimet és nagyon jófejek.Én pedig olyan emberekkel szeretek együtt lenni,akivel jól érzem magam.
Kocsim sincs,biciklivel járok dolgozni,na jó mondjuk ez is 600 ezer forint volt :)
mert ha pl jó fizud van és megengedhetsz egy lakást, akkor miért nem veszel?
gyerekszobádba viszed a nőket?
#22 ez igaz, de te is kiemelted: HA jó fizuja van, tehát ha megengedheti magának anélkül, hogy az a pénz máshonnét hiányozni fog.
Ha meg is veszi a lakást, de a rezsit már nem tudná fizetni, mert nincs annyi bevétele, akkor voltaképpen kapott a szar egy jó nagy pofont.
Olyan pasi aki 600ért van kerékpárt, ne mond, hogy szarul keres.
Ha meg minimált és ilyenre költi az összes pénzét, otthon hal meg
Hát ha évi rendszerességgel veszi, akkor nem keres szarul :) ha viszont 3-4 év alatt spórolta össze a pénzt rá, akkor nem keres olyan fényesen.
Én pl. abszolút nem keresek sokat, viszont 7-8 évente így is meg tudom venni a létező legmodernebb számítógépet 750 ezerért. 2 évente nyilván nem tudnám cserélni, de 7-8 évente igen (és pont azért veszek ennyiért, hogy ki is bírja azt a 7-8 évet, de ez más téma).
Egyébként a kerékpár azért is kényes téma, mert durván jobban megéri az autónál. Egy átlag személygépkocsi évi 1 millióba simán fáj a tulajdonosnak. Egy kerékpár fenntartása ennek a tizedébe sem kerül, tehát ha autó helyett vásárolt 600 ezerért kerékpárt, akkor ez nem azt jelenti, hogy gazdag.
Vannak 3 millióért is bicajok amúgy, és még az se számít a legjobbnak :D
Emberek nyugi,nagyon belementetek a témába :D
Igen van több millióért is bicikli volt is ,csak igazából sajnáltam érte,mert nagyzolásnak tűnt egy kétmilliós bringával járni.Ezért is váltottam egy olcsóbbra.
Rendben vannak a megtakarításaim szóval tudnék venni magamnak lakást,kocsit,új biciklit.
Ha egy lakásra vettem volna fel hitelt messze nem járnék itt.
A lényeg az: ha valamin spórolsz, és úgy telik valami másra, az nem gazdagság :) olyan, mintha volna 1000 forintod, és egyik zsebből a másikba raknád. Abból nem lesz 2000 soha :D
Azért az évi 1 millióért, amit ráköltesz egy átlag gépkocsira, olyan kerékpárt vehetsz, hogy megszólal :DDD
na így viszont gáz, ha lenne pénzed, mégis otthon élsz.
ciki
Te is csak a könnyebbik utat választod. Szüleidnél laksz, de lusta vagy az önálló életre.
És még te csodálkozol, hogy miért kerülnek a csajok, miközben megtehetnéd, hogy legyen saját lakásod, csak zsugori vagy erre kiadni, de bringára arra aztán k..rvára szükséged van.
A biciklit fogod a fejed fölé tenni, ha esik az eső?
Első a lakás, ezt anyádék nem tanították meg neked? Utána jöhet a többi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!