Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj egyes nőknél az, hogy "Anyucival élek"?
Van munkám és képzeljétek el otthon én is főzök,takarítok,mosok,beszállok a közös költségvetésbe.
Nálam nagyon nem ott kezdődik a férfiasság,hogy albérletbe költözök és egy idegennek fizetek albérletet vagy vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek.
A legfurcsább,amitől biztos sokan hátast dobnak ,de én szeretem a szüleimet és nagyon jófejek.Én pedig olyan emberekkel szeretek együtt lenni,akivel jól érzem magam.
Kocsim sincs,biciklivel járok dolgozni,na jó mondjuk ez is 600 ezer forint volt :)
Az "anyucival laksz és zavar" szöveg lényegében egy szebb kiadása annak, hogy legyen biztos anyagi háttered. Ha van egy saját lakásod vagy jól fent tartott albérleted, akkor van biztos anyagi háttered. Erről szól az egész.
Amelyik nőnél ismerkedés elején szempont, hogy van e saját lakásod, azt hagyd meg más palimadárnak. Aki házat akar, az vegyen. Aki téged akar, mint embert, az valóban téged akar.
#8: Igen, a szülői házban, saját szobában. Mi ezzel a probléma? Egyrészt, nem hallatszik ám át minden fal. Másrészt, nincsenek mindig otthon a szülők. Ha lesz gyereked, nem fogsz szeretkezni, mert a másik szobában ott alszik a gyerek?
Jó lenne amúgy egy rejtett kamerás kísérletet csinálni, ahol randin a férfiak érdeklődnének a nők lakását illetően. Kíváncsi lennék a reakciókra...
11-nek: És szerinted ez nem tini színvonal? Hú, álljunk neki gyorsan, mert aztán hazaérnek a szülők.
Erre max egy idióta tinilányt kaptok.
#13: Miért, szerinted az nem ovis színvonal, hogy legyen már házad és akkor érdekelsz, mint ember?
Az egyik legérettebb nőt, akit valaha láttam, nem zavarta, hogy a szüleimmel lakom. Fura.
Ezek a nők akik ide járnak csak kötekednek mert nekik ennyire unalmas az élet. Nekik biztos több száz ezres fizetésük van az ő életük szuperül megy. Én is nő vagyok de szerintem rohadtul nem elvárható az a pasiktól hogy 20 éves korukra már saját háza legyen de minimum albérletbe lakjon. Eszem ágába sincs nekem se albérletbe lakni. Nem keresek 200 ezret hogy a 80 ezres albérletet kifizessem plusz a rezsi meg egyebek. Egy kis lyukba meg nem vagyok hajlandó elkinlódni.
Másik dolog hogy vannak olyan szülök hogy ha ott vagyok a pasinál nem zaklatnak minket nem kopogtatnak az ajtón minden hülyeségért. Az megint más tészta hogy ha ott vagyok és folyton zavar minket minden hülyeséggel. Szerintem a kérdező nagyon rendes hogy segít otthon. Nálam előny ha egy férfi tud főzni és szereti a szüleit. Mert ugye manapság divat hogy a szülőket szégyenlik a csajok előtt ciki velük menni bárhova. Néha elcsodálkozom hova tart ez a világ minden normális dolog ciki meg olyan elvárások vannak hogy csak lesek melyik elmebeteg találta ki.
Honnan tudod, hogy a kérdező a 20-as éveiben van?
Tudod, akinek telik egy 600 ezres biciklire, az pakoljon már félre saját lakásra is, nem?
Ha a szórakozására képes elszórni 600 ezer forintot, akkor azt hiszed, hogy minimálbért keres, és nem lenne rá lehetősége, hogy pár éven belül összespóroljon egy lakásra?
Meg milyen mentalitás ez, hogy "vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek. "?
Mert, ha pl. egyszer lesz lakása, párkapcsolata, de egyszer a kapcsolatnak vége lesz, akkor majd eladja a lakást és fut vissza anyuci szoknyája alá?
A legtöbb mai fiatal a könnyebbik utat választja, túlságosan elkényelmesedtek!
Kérdező, mennyivel is szállsz be a költségvetésbe?
Hány évet kell még várni, hogy összespórolj egy lakásra valót a sok fizetésedből?
Ez számukra annyit jelent, hogy "nincs pénzem saját lakásra" vagy "nem szórom fölöslegesen a pénzt baromságokra", és ebből leszűrik, hogy ennél a pasinál nem terem nekik fű.
Amíg nem nekik kell megteremtenie az anyagi feltételeket egy lakásra, addig könnyen ordibálnak be a pálya széléről baromságokat.
"És szerinted ez nem tini színvonal? Hú, álljunk neki gyorsan, mert aztán hazaérnek a szülők."
Semmivel se rosszabb, mint a "saját kecó kell, nembaj ha nem fussa rá, felveszünk hitelt, oszt majd fizeted a részleteit" felelőtlenség. Ezekből lesznek aztán a Hitelkárosultak blogján bömbizők, akik helyett vissza kell fizetni a hitelt. És mit gondolsz, ki fogja visszafizetni? Úgyvan, az adózó állampolgárok.Többek közt te is.
Ide tényleg kötekedni járnak a nők nagyobbrészt.
Abban viszont igazuk van, hogy akinek hetente telik fekvehányós bulira az egyetemi időszak alatt, az vehetne éppen saját lakást is, ha nem bulizásra pisálnál el a pénzt.
"Semmivel se rosszabb, mint a "saját kecó kell, nembaj ha nem fussa rá, felveszünk hitelt, oszt majd fizeted a részleteit" felelőtlenség. "
Aha. Tehát te, ha összejöttél is valakivel, akkor is a szülőknél képzeled a közös életet is? Mert mondjuk a hitel olyan ördögtől való, ezt sugallod. De akkor valamelyiktek szüleinél majd eléldegéltek, gyerek szerepben?
(Tényleg nem köteledni akarok).
A másik pedig: Minek vegyek ki albérletet, amikor nincs barátnőm. Oké, de ezen logika mentén, amikor lesz barátnő, akkor azzal fogja kezdeni a srác, hogy kibérel egy lakást, mert van barátnője?
Öööö #19, az eszebe se jut, hogy egy PÁRkapcsolatban nemcsak a férfi kötelessége lehet egy lakás megteremtése, hanem KÖZÖS érdek? Ez így volna korrekt, nem úgy, hogy "az a férfi dóga". Együtt igenis volna lehetőség, úgy talán-talán (NAGYON talán) még a hitel is lehet egyfajta megoldás, bár ami engem illet, a lakástakarék vagy a részletfizetés sokkal jobb módszer.
Egyébként te is írod, egy agglegény, akinek nincs senkije, mi a fenének górjon ki rengeteg pénzt az ablakon csak azért, hogy legyen egy saját lakása, ahol ugyanazt csinálná, mint odahaza, csak épp beljebb van pár millióval? Pénzügyileg ez egyenes út a csődhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!