Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj egyes nőknél az, hogy "Anyucival élek"?
Van munkám és képzeljétek el otthon én is főzök,takarítok,mosok,beszállok a közös költségvetésbe.
Nálam nagyon nem ott kezdődik a férfiasság,hogy albérletbe költözök és egy idegennek fizetek albérletet vagy vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek.
A legfurcsább,amitől biztos sokan hátast dobnak ,de én szeretem a szüleimet és nagyon jófejek.Én pedig olyan emberekkel szeretek együtt lenni,akivel jól érzem magam.
Kocsim sincs,biciklivel járok dolgozni,na jó mondjuk ez is 600 ezer forint volt :)
"Amíg viszont nincs senkije, addig minek? "
Hogy megtanulja a teljesen önálló felelősségteljes életet. Pl. hogy megtanuljon főzni, takarítani, bevásárolni, egyedül befizetni a számlákat, önállóan ellátni saját magát, beosztani, amije van és marad.
Addig soha nem lesz egy ember önálló felnőtt, amíg a szülői házban él!
Majd amikor jönnek a nehézségek és egyedül kell szembenéznie és megoldania, na az már valami.
És szerinted egy kb 45 éves nő mennyire nézi jó szemmel, ha az az 50 éves pali még mindig a szülői házban lakik és még soha nem élt külön tőlük?
Akkor elgondolkodik azon, hogy kinek kell ilyen lúzer, aki még mindig a szülői házban él és képtelen az önálló életre?
Tudod, azért elég gáz, ha valaki érett felnőtt módjára úgy gondolkodik, ahogy te.
A jelenben kell cselekedni, nem a jövőben, hogy majd akkor vesz lakást, amikor majd lesz valaki.
Pl. hogy akar valakit, ha a jelenben nem tesz meg érte semmit?
Egy bizonyos kor fölött r..hadt ciki a szülői házban lakni úgy, hogy még soha nem élték tőlük külön és távol, hogy nem tapasztaltad meg egyedül az önálló életet.
#34, ha az a 45 éves nő képes ezen problémázni az ismerkedés korai szakaszában - tehát amikor az együttélés, összeköltézés még szóba se kerül - akkor a pasasnak tesz nagy jót azzal, ha nem jön össze vele. Lehet, csak én vagyok rosszul bekötve, de egy közös lakást PÁRkapcsolatban nem közösen kéne összehozni? Ha tőlem egy nő alaphangon elvárná a saját kecót, kapásból pénzvadásznak nézném.
Lehetséges, hogy egy bizonyos kor fölött ciki dolog a szülői házban lakni, de az is biztos, hogy csak azért lakást venni és fenntartani, hogy a távoli jövőben majd valamikor családot alapítasz, baromi deficites és felelőtlen dolog. Ha a munkája vagy más indokolja, hogy saját lakása legyen, az érthető, de csak és kizárólag jövőbeni párkapcsolat megalapozása céljából külön lakásra költeni oltári nagy baromság.
"#34, ha az a 45 éves nő képes ezen problémázni az ismerkedés korai szakaszában - tehát amikor az együttélés, összeköltézés még szóba se kerül - akkor a pasasnak tesz nagy jót azzal, ha nem jön össze vele. "
Persze, mert a nő a hibás, ha elvárja egy, hogy majdnem idős korban lévő ember már éljen külön a szüleitől, hogy legyen saját önálló élete, hogy megtapasztalja azt, hogy milyen az embernek megállni a saját lábán.
Igazad van. Én látom teljesen rosszul a dolgokat.
De a magadfajta mentalitású egyének szoktak itt rinyálni, hogy miért nem áll velük szóba egyetlen egy nő sem. Hát pl. ezért.
Fogd már fel, hogy nem a lakáson kell kattogni, hanem arról van szó, hogy az ember éljen külön saját életet távol a szülőktől. Álljon meg a saját lábán, b+.
Ezen mit nem lehet felfogni?
Nem arra kell gondolni, hogy majd a másik a p..csáját beteszi valahova. Gratulálok, ha a szövegemből ezt szűrted le.
Manapság? Melyik rétegre is gondolsz? Honnan is veszed, hogy manapság?
De gratulálok, hogy egyből a rosszra, a negatívra kell gondolnod, hogy a nők mennyire anyagiasak.
Azért mert neked csak sz.r tapasztalatod volt, arról nemcsak a nők tehetnek, és nem ebből kéne kiindulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!