Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknál a csak szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál a csak szexre kellesz egyenlő a nőknél a barátzóna?

Figyelt kérdés
2018. jan. 13. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Nem egészen mert aki szexre kell azzal lefekszel míg a barátzónás pasiknak épp az fáj hogy nincs szex.

Viszont mindkét "típus" a vágyak kielégítésére szolgál. A barátzónás srác lelki szemetes, barát akire lehet támaszkodni lelki "vágyakat" elégít ki a csak dugni való nő meg a testi vágyak kiélésére jó.

2018. jan. 13. 14:46
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

A barátzóna uniszex.

31/f

2018. jan. 13. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nőknél is meg van az a réteg, akinek, csak szex kell.

Barátzónába, csak a társaságod kell, minden testiség nélkül.

2018. jan. 13. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:

A barátzóna egyel lejebb van.

Ott még hozzád sem érhet..

2018. jan. 13. 14:58
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Én nőként pontosan úgy szelektálok, ahogy a pasik is. Vannak azok, akik nem tetszenek, velük egész egyszerűen nem foglalkozok, se barátnak, se szexre nem kellenek, nálam nincs ilyen, hogy barátzóna, nem hiszek a fiú-lány barátságban. Azok közül pedig, akik tetszenek, van az a réteg, akivel csak szexet tudnék elkepzelni(ergo bejön külsőre és a kémia is megvan, de emberileg nem tudnám elképzelni páromnak). És vannak azok, akik külsőre is bejönnek és járnék is velük.

21N

2018. jan. 13. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyenlő, én nő vagyok és nekem is megvannak azok a pasik akikkel csak szexelnék (de nem lennék se a párja, se a haverja).
2018. jan. 13. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
10%

21N?

Ma már mindenki nő 20-on évesen?

Mitől vagy te nő? Áruld már el nekem légyszíves!

Nálam ez azt jelenti, hogy az ember anyagilag vagy önálló lett, vagy összeházasodott. Te melyik vagy?

Lassan már olyanokat lehet olvasni, hogy 16/N (volt már rá példa), stb.

2018. jan. 13. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
De ha pontosítani szeretnék, akkor mindaddig lány valaki, amíg nem megy férjhez. Ez egyszerűen a régi idők hagyománya.
2018. jan. 13. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ma 15:19 Itt, a nő/férfi, a nem beazonosítására szolgál és nem arra, hol tart az életben.
2018. jan. 13. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ugyanaz a kategória szerintem. Már csak azért sem lehet egyenlő, mert nőknél és férfiaknál is előfordulhat hogy valakit a barátzónába tesz, mást meg csak szexre használ ugyanaz az ember (nemtől függetlenül).

25/N

2018. jan. 13. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!