Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalabb lány előnnyel indul a férfiaknál egy érettebb nővel szemben?
Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy a férfiakat ennyire vonzzák a fiatal lányok?2017. okt. 15. 20:07
1/16 anonim válasza:
Értelmes férfinál szerintem a saját korosztálya (+- 3 év kb.) élvez előnyt.
4/16 anonim válasza:
Hát én azért vitatkoznék ezzel'
-Ha egy átlag városi buldózer a csaj tetkóval a bokáján ...vagy elasszonyosodva fiatal lány léttére akkor százszorosan a csinos ápolt milfet"-választom még komolyra'-is!
5/16 anonim válasza:
Igen, de azért több összetevős a dolog..
6/16 anonim válasza:
Parom meg csak 25, de pl o mar nem tudna komolyan venni egy 20 alatti lanyt. 25 evesen is annyira felnott, hogy 10 ev mulva szerintem a 30 alattiak tobbsegevel se tudna mar mit kezdeni.
7/16 A legrosszabb válasza:
Nekem bőven elég belőlük az a pár perc, ami alatt "bemutatkoznak", megnyilvánulnak. Elképesztő, mennyire más a világnézetünk, elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nálam 5-6 évnél fiatalabb csajjal bármikor is összejöjjek. (34/F)
8/16 anonim válasza:
Attól függ...
Én max. 10-15 évvel mennék lentebb.
:)
10/16 anonim válasza:
sokkal nagyobb előnnyel igen.
szebb test,naivabb természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!