Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalabb lány előnnyel indul a férfiaknál egy érettebb nővel szemben?
Korosztálytól függ szerintem. 25-30 körül biztosan nem, legalábbis én sokszor éreztem, hogy a korom inkább kizáró ok (21 vagyok), mint valami előny vagy imponáló. Sokan a korosztályomban gyerekesek, komolytalanabbak, érthető, hogy valaki ha komoly kapcsolatot akar, inkább olyan nőt keres, aki nem bulizós, hedonista, stb. Nálam mondjuk jön a kellemes meglepetés (ha egyáltalán eljutunk odáig), mert sokkal inkább érdekel az, ami az embereket inkább csak 30 felé (család, karrier, elköteleződés, távolabbi jövő), de alapvetően nem ez a jellemző.
Ami meglepő, hogy 45-50 körüli férfiak kajtatnak nagyon fiatal nők, 18-20 éves lányok után. Akár az asszony mellett is. Gondolom, ott már más a szempont, nem a családalapítás és a komolyabb jövőtervezés. Inkább a férfiasságuk próbálgatása önigazolás gyanánt.. Általában a külcsín az oka, illetve az is elég jellemző, hogy a korombelieket könnyebben lehet hülyíteni/felszedni. Legalábbis szerintem egy érettebb, tapasztaltabb nő már nem esik hasra akármitől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!