Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy baj egyes nőknél az, hogy "Anyucival élek"?
Van munkám és képzeljétek el otthon én is főzök,takarítok,mosok,beszállok a közös költségvetésbe.
Nálam nagyon nem ott kezdődik a férfiasság,hogy albérletbe költözök és egy idegennek fizetek albérletet vagy vegyek magamnak egy lakást és ott egyedül éljek.
A legfurcsább,amitől biztos sokan hátast dobnak ,de én szeretem a szüleimet és nagyon jófejek.Én pedig olyan emberekkel szeretek együtt lenni,akivel jól érzem magam.
Kocsim sincs,biciklivel járok dolgozni,na jó mondjuk ez is 600 ezer forint volt :)
Miért kéne lopakodni? Felnőtt emberekről van szó... Szerintetek a szülő nem tudja, hogy a felvitt csajjal szex lesz? Vagy mindenhol mm vékony falak vannak?
Amúgy úgy néz ki az egész, ahogy fordított esetben, amikor a csaj visz fel szülői házba srácot. Az is gáz vagy mi? :D
Az is gáz bizonyos kor felett szerintem (még rosszabb is, mert valószínűleg egy apuka sem szeret abban a tudatban lenni, hogy a pici lányát épp döngeti a másik szobában valami random arc :D).
Olyan szempontból szerencsém van, hogy a szülők gyakran mennek el ide-oda programokra és ezért üres a lakás. De hosszútávon ez sem annyira megoldás.
Nekem az egésznek a lelki oldala nem tetszik. Hogy egyedül nem akar lenni. Mindig azok jutnak eszembe, akik szeretnek mondjuk színházba vagy akárhova menni, de ha nem megy velük senki, csak szenvednek meg nyávognak, de egyedül nem mennének el.
Én szeretek egyedül lakni, szerintem nem tudnám megtalálni a közös hangot olyannal, aki körül mindig zsongott valaki, és nem tapasztalta meg milyen csak úgy magában lenni.
Nem csak devizaalapú hitelen lehet megszívni. Ha lebetegedsz 3 hónapra mondjuk, ne adj'Isten súlyos baleset ér, nem tudsz melózni, és nem tudod miből fizetni, egy átlag forinthitel is a fejedre nő nagyon könnyen.
Hogy milyen más megoldás van hitel helyett? Nos, én a lakástakarékot választanám elsősorban, de a részletfizetéssel vásárolt lakás se ördögtől való. Igazából én már végeztem a párkereséssel egy életre, szóval ebbe nemigen szoktam gondolkodni, de hitelt semmiképpen se vennék fel.
Egyébként vidéki vagyok, ha ez számít valamit :) igen,pereg a vetőmag a szájambul :D
Az meg egyáltalán nem mérvadó, hogy hallják ahogy szexeltek. Ahogy írták előttem, mit gondolnak, dominózni fogtok a csajjal :D egyébként társasházban, panelben csinálhatsz bármit, a szomszédok akkor is hallani fogják :D
Mert mamahotel és k...va gáz,amikor sok 20-n éves lány is külön él már,23 évesen lakást ismétlem lakást bérelnek akiket ismerek lányok.
Nem nem a szülei fizetik,és nem nem prostik nem sz.pnak.
Csak céltudatos gyönyörű nők,intelligensek,tettre készek.
Ezzel szemben a mai férfitársaim konkrétan elképesztő,el van a kis langyos pocsolyájában.
És majd hova viszitek a nőt?
A kisszobába majd,és hogyan fogja majd magát elengedni amikor sikítva elélvezz?
Mert nem tudja elengedni magát a nő áde egy,kettő fel kellene nőni,egy férfi bizonyos kor felett önállósodjon már,csak sajnos életképtelenek a mai pasik ezért csak pasik maradnak nem férfiak.
Egy igazi férfi céltudatos,halad előre,külön él,akarja építeni magát,akarja a sikert.
Ez hiányzik sok férfitársamból illetve pasikból.
Én szégyellem magam komolyan,szégyen a férfi társadalomra,lassan egyes nők sokkal jobb egzisztenciát építenek.
És meddig akarnátok otthon lakni 38 évesen is?
Nagyon vonzó ez egy nő szemében kicsit se égő amúgy.
Van egy ismerősöm srác,38 évesen szobát bérel szánalmas komolyan,együtt él 4 emberrel egy lakásban,mint egy egyetemista pedig szakmája jó,de el van magának.
Második randija érdekes nem igen van,elmondja mivel foglalkozik tök jó aztán kiderül nem egyedül lakik és szobát bérel,nem puncinedvesítő,de erre egy 40 éves ha nem jön rá akkor ott bajok vannak,én fel ism kötném magam ha lakótársaim lennének,ebből már kinőttem én férfi vagyok,ugyanez szülőkkel még nagyobb gáz együtt élni 25 éves kor felett.
30F mielőtt jönne nő vagyok.
"Mert mamahotel és k...va gáz,amikor sok 20-n éves lány is külön él már,23 évesen lakást ismétlem lakást bérelnek akiket ismerek lányok.
Nem nem a szülei fizetik,és nem nem prostik nem sz.pnak. "
Az a sok nem olyan sok. Pont annyi férfi is él külön.
Jó pár lányt ismerek, aki de, prosti és abból finanszírozza az egyetemet, lakást, ruházkodást. Nyugodtan nézz körül bármelyik egyetemvárosban.
"Mert nem tudja elengedni magát a nő áde egy,kettő fel kellene nőni,egy férfi bizonyos kor felett önállósodjon már,csak sajnos életképtelenek a mai pasik ezért csak pasik maradnak nem férfiak. "
Tehát, mivel nincs saját lakásom (bár hétköznap egyetem miatt albérletben vagyok, de ott szintén van lakótárs), ezért nem vagyok férfi, csak pasi? Hát, szex közben még egy lányt sem zavart a dolog.
"Van egy ismerősöm srác,38 évesen szobát bérel szánalmas komolyan,együtt él 4 emberrel egy lakásban,mint egy egyetemista pedig szakmája jó,de el van magának. "
Szánalmas, mert így érzi jól magát? Felnőtt ember. Az ő döntése. Semmi szánalmas nincs benne.
"Második randija érdekes nem igen van,elmondja mivel foglalkozik tök jó aztán kiderül nem egyedül lakik és szobát bérel,nem puncinedvesítő"
Ha egy csaj ezt közölné velem, kiröhögném és ott hagynám. Mert a logikát megfordítva, aki ez alapján választ párt, az nem nő, hanem csaj.
#58: Nem azt mondtam, hogy minden régi dolog jó. A mosógép árakat és a lakás/albérlet árakat nehéz összehasonlítani...
Engem nem zavarna az elején. De ha komolyabbra fordul a kapcsolat, nem szívesen aludnék sokat "anyós-após" jelöltnél, azért egy nő mégsem mozog olyan szabadon ilyen környezetben. Én rosszul érezném magam, ha "anyós" főzne ránk, ugyanakkor "befoglalni" a konyhát/fürdőt sem olyan jó érzés. Tehát ha komolyra fordulna a dolog, nekem nem tetszene.
Viszont, mivel én külön élek, saját lakásban, inkább azt szeretném, hogy nálam legyünk, odaköltözzön a férfi idővel. Ha ez sem megoldás, akkor pedig közösen új lakást keresni.
Attól, hogy külön élek, én is szeretem a szüleimet és sokszor töltök náluk akár 1-2 hetet is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!