Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz csajozni?
Jaj, pont hogy régen számított leginkább a pénz házasságnál, amikor kizárólag az anyagi státuszod alapján házasodhattál (hozzáteszem, manapság is pont a lecsóróbbak a legszaporábbak, eddig senki nem tudta értelmesen elmagyarázni, hogy miért, ha szerintetek annyira csak a pénz a fontos).
A válások száma sem azért nő, mert a gonosz nők az alfahímekkel akarnak párosodni, ennél "kicsivel" összetettebb a kérdés. Olvassatok utána a témának szakirodalmakban, mielőtt butaságokkal égetnétek magatokat.
#131 ez baromság, hogy csak az anyagi státusz határozta meg régen a házasságot. Maximum a főrangú hercegek, királyok közt fordult elő, ahol a dinasztikus elv érvényesült. Ha nem tetszett a hercegkisasszony, nyugodtan választhattál mást helyette.
Hogy miért a legcsóróbban a legszaporábbak? Ez kimondottan a buckalakóknál van így. Egyszerű az oka, így tudnak leakasztani több pénzt a szociális hálóról. Leszülnek 10-12 purdét, felveszik az utánuk járó támogatást, őket meg elküldik lopni, a policájok úgyis szarnak bele az egészbe.
Jóval kevesebb ember házasodott szerelemből, mint manapság (ami részben a több válást is okozza + könnyebb is lett elválni és már nincs stigmatizáló hatása a társadalom részéről).
Amúgy a nők egyre nagyobb számban vannak az egyetemeken, vagyis jobban fizető állásaik lesznek, szóval nincsenek rászorulva, hogy bárki eltartsa őket. Ettől függetlenül nem egy ambíció nélküli, 8 általánost végzett közmunkást akarnak maguk mellé párnak, ami szerintem nem olyan hatalmas bűn a részükről. De ha csak a pénz számít és nőt akartok, akkor hajrá, gyakorikérdések és rinyálás helyett dolgozzatok a karriereteken/vállalkozásotokon (úgyis olyan intelligensnek tartjátok magatokat, akkor ez nem okozhat gondot). Ja, hogy azért már tenni is kéne? Sorry...
Amúgy nem csak a "buckalakók" szaporák, a világon mindenhol a szegények vállalják a legtöbb gyereket. Ellentétben a gazdagabbakkal, akik megelégszenek max. 1-2 gyerekkel és azt sem huszonévesen vállalják be.
Ja, és még valami:
Az átlagember akkor is szerelemből házasodott már (a pórnép, ha így jobban tetszik), az anyagi érdekből való házasodás kimondottan a nemesek meg a grófok szokása volt, hogy a vagyon ugye családon belül maradjon & szaporodjon is. Ez (is) volt a lényeg, mert a nemes ugye nem dolgozott.
"A paraszté a dolog...én magyar nemes vagyok!"
A kátrányos helyzetűek hazai példa volt, idehaza ők a szaporák. Egy szegénysorsú magyar családban jó, ha 2 gyerek van, pont azért, mert ők nem jogosultak semmire, a rétinégerek meg igen.
Kínában szerintem a kommunista rendszer az oka. Amíg nálunk is az volt, nőtt a népesség. Megtörtént a gengszterváltás - kissé izzadságszagúan - és csökkenni kezdett a népesség. Ott mellesleg már most nagy probléma a túlnépesedés, ha nincs gyereked, kapsz egy valagnyi pénzt. Ha van, akkor meg keményen perkálnod kell utánuk.
Indiában és Afrikában a magas gyermekhalandóság az oka. A legtöbb helyen olyan primitív az orvosi ellátás, hogy a gyerekek jórésze meghal, mielőtt elérné a tízéves kort, szóval egy nőnek sokat kell szülnie. Fogamzásgátló meg vagy egyáltalán nincs, vagy pénz nincs rá.
Azért semmi értelme sok pénzt keresni, csak hogy legyen barátnőnk. Csak a pénzvadász libákat lehet így bevonzani, ennyi erővel prostihoz is járhat az ember.
Ja, és amúgy:
Ilyen amikor egy r akás hülye egymást hülyíti:)
Gondolom neked is csak a csinos-szép lányok felelnek meg.
De sajnos sem jóképű, sem kigyúrt nem vagy.
Mit tettél az elmúlt 1 évben azért, hogy jobb külsőd legyen?
Együttérzek veled kérdező, én is ugyanezt tapasztalom
a társkeresők tényleg csak időpocsékolásra jók
ha nincs adonisz tested vagy vastag tárcád, egyszer se írnak vissza.
a legtöbb lány csak egónövelés miatt van fent társkeresőn amúgyis, ettől érzi magát többnek hogy online mennyi pasinak bejön...szánalom.
discoban amúgyis hülye ötlet csajozni, az ottani csajok max. egy éjszakára jók, masszívan alkoholizálnak, ráadásul ha nincs szerencséd, ismerkedés közben előkerül egy hegyomlásnyi melák hogy mit fűzögeted te az ő bébikéjét és laposra ver, meg egyébként is, elég nehéz úgy beszélgetni kettesben hogy ötszázezer decibellel üvölt a hardtechnó meg a tektonik
utcán meg ha le mersz szólítani valakit, megkapod hogy kőművesfüttyögsz meg catcalling és milyen legalja pronyó vagy (mondjuk ez tényleg így van hogy utcán leszólogatással a tahó közmunkások, culágerek meg a buckalakók "ismerkednek")
amíg 10 pasas jut 1 nőre, ne csodálkozz ha ennyire fennhordják az orrukat és csak a legjobb pasasokat méltóztatnak észrevenni...
a kedvencem hogy ezek után még jönnek ide lökni az álszent, sunyi szöveget hogy jaj az önbizalom meg magabiztosság meg belső értékek meg kémia meg kiskutyafsza karikára vágva, oszt lelépnek az első kigyúrt pénzes menőmanóval...képmutatás foreva
ehhez még hozzájön az hogy nyomatják itt az egyenjogúságot, de arra már képtelenek a nagy turbófeministák hogy ők kezdeményezzenek vagy ne adj'isten randira hívnának egy pasast...neem, az a férfi dóga!
meg amikor pampognak hogy suba subához, átlagpasas ne akarjon szép nőt mert az neki nemjár, persze a dagadt 500 tonnás Kirov reporting tenyészkoca nőknek ugye JÁR a sportos, jóképű pasi, őt igenis ilyennek kell elfogadni és szeretni, a dagadt hájzsák pasi meg fogyjon csak le...
az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, és üdül
lehet lepontozni bátran engem is. az igazság sokaknak fog fájni, és rajtam állnak majd bosszút, mert szembesíteni mertem őket a saját valóságukkal.
a tények makacs dolgok, érvelni egyik se tud csak fröcskölődni meg lepontozni, pfff, gáááááz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!