Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz csajozni?
Nagy a férfitöbblet, Kérdező, minden lányra jut 15-20 pasas, és naná hogy a legjóképűbbel, leggazdagabbal fognak összejönni. A mai felszínes és pénzközpontú mosléktársadalomban ez számít értéknek. Az intelligencia, tisztesség és empátia pedig üldözendő, irtandó negatív tulajdonságok lettek. Csodálatos világot élünk...
A tárkeresőket kerüld el messzire, erőltetett húspiac az egész, tele kamuregekkel, botokkal meg trollokkal.
mert a nőkben van egy radar ami ha megérzi a megfelelési kényszert,onnantól nem vagy pálya.
meg az is milyen hülyeség már hogy van barátja.
sima lekoptató szöveg.
az esetek 80%ban ha bejössz neki,akkor hajlandó ismerkedni a barátja/férje mellett is,aztán az meg már a manipulációs képességeidtől és a rutinodtól függ,hogy sikerül-e megkapni.
"Nagy a férfitöbblet, Kérdező, minden lányra jut 15-20 pasas, "
De én ezt nek akarom elhinno. Ez hogy lehet? Azért van, mert nincs háború?
"A tárkeresőket kerüld el messzire, erőltetett húspiac az egész, tele kamuregekkel, botokkal meg trollokkal."
Jó, és akkor hol a f**zban keresgéljek? Menjek ki az utcára, hogy hátha elbotlik bennem egy csaj? Rohadtul elegem van ebből. Még csak huszonéves vagyok, de azt érzem, hogy egyre inkább nőgyűlölő leszek, pedig tudom, hogy egyébként baromság lenne minden nőt egy kalap alá venni, mert ismertem meg már olyan lányt, akinek a személyiségéért valósággal rajongok. Tudom, hogy általában véve emberből van sok hülye, függetlenúp a nemtől. De mégis, úgy az egész összességében az agyamra meg. Nem találok partnert, szűz vagyok 25 évesen, miközben egyáltalán nem nézek ki rosszul, és a fejem sem üres. Gyűlölöm, hogy ezzel kell szarakodnom, ezzel telik az életem, mert soha, a k*** vaistenbe senkinek nem leszek elég jó. Vagy, ha igen, akkor annak a csajnak épp nincs kedve. Miért? Csak. Mert neki épp olyan a napja. Ne próbáljam megérteni.
Indiában van olyan, h 40 férfi jut egy nőre kb.
idehaza nem. itt olyan másfél-kettő körül.
Egyébként nagyon sok a retard mindkét oldalon és mégkevesebben akarják megismerni a másikat.
Értékes embert találni kell sajna....sok a söpredék, de ezt a leírásodból ítélve, te is látod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!