Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?
Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.
Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?
Miért kell általánosítani?
77-es hsz: "A mai nőknek amúgy senki nem elég férfias"
több nő is mondta: a magyar pasik 80%-a hulladék.
ez inkább a nőket minősíti.
Nem az itteniek, hanem mindegyik kb különbnek tartja magát. Ezért olyan gyakori, hogy azt hiszik, hogy na majd ők megszelídítik az "alfát" aztán "minden pasi disznó/csak dugni akar" rossz esetben szingli anyukaként.
Egyszerűen nem értem miért győzködtök olyanról ami nem én vagyok, sosem volt alfahím barátom, nem vonzanak, még csak a külsejükben sem találok semmit vonzót.
Nem azért írom ezt le mert én különbnek akarnám magam feltüntetni, hanem azért mert így érzek, és ezen nem változtat semmi és senki.
Bocsánatot kérni pedig nem fogok emiatt.
Kötve hiszem, hogy én lennék az egyetlen ilyen lány a földön, akit nem érdekelnek ezek a hú de menő pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!