Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen az itteni férfiak számára, hogy a nők többségénél igenis alig kezdeményeznek a férfiak, miközben saját bevallásuk szerint ők sem mennek oda senkihez?

Figyelt kérdés
Ha ők soha, akkor miből gondolják, hogy a többiek folyamatosan ezt csinálják?
2016. máj. 1. 14:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Figyelj pont ma reggel láttam egy lányt aki megtetszett nekem és szerettem volna útbaigazítást kérni tőle. Csak sajnos a fülében volt a füles és a telefonját nyomkodta.:(
2016. máj. 1. 14:32
 2/28 anonim ***** válasza:
83%
Ez nekem is szöget ütött a fejemben vlmelyik nap. :) Itt sírnak, pedig kint lehetnének az utcán, és növelhetnék a statisztikát (esetleg elleshetnék mástól, ha már elméletileg ennyi leszólítás van az utcákon)
2016. máj. 1. 14:32
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor nem megyek oda a csajhoz ha nem akarok kilépni a konfortzónámból, meg ha nem muszáj. Attól hogy valaki jól néz ki, még nincs semmi affinitásom arra hogy meg akarjam ismerni. Kell a közös élmény, és már az is több hogy itt feltettél egy kérdést amire én válaszolok, mint egy random csaj egy random buliban, vagy az utcán.
2016. máj. 1. 14:40
 4/28 anonim ***** válasza:

Nincs értelme az ilyen kérdéseknek,ha szeretnéd,hogy férfiak ismerkedni próbáljanak veled akkor írj ki életkort és legalább célozz rá,hogy mit szeretnél a kérdéseddel elérni.:)

Nincs semmi kivetnivaló abban ha ismerkedni szeretnél,de ezt valahogy egyértelműsíteni kellene.

5/28 anonim ***** válasza:
68%
A néhánnyal lejjebb lévő kérdésben, ahol néhányan leírtuk, hogy nem kezdeményeznénk a kérdezőnél (és a hozzá hasonlóknál), még nem jelenti azt, hogy soha senki nem kezdeményez náluk. Le is írta a csaj, hogy valami nyomulós bika mászott rá és alig bírta lekoptatni. Tehát ezek szerint mégiscsak kezdeményeznek a nőknél. És mellesleg több olyan panaszkodó kérdést is láttam már, hogy a kérdező bolti eladóként/felszolgálóként/közlekedési eszközön utazóként naponta több tucat ajánlatot kap, és már nagyon elege van a férfiakból. Ééés mellesleg az itteni csajok töke is ki szokott lenni, amikor egy ártalmatlan kérdés miatt szintén több tucat predátor tesz náluk próbát. Tehát miről beszélünk?
 6/28 A kérdező kommentje:

#4 Nem ismerkedni szeretnék, hanem a kérdésre választ kapni (biztosan meglepő).

#5 Ez a több tucat ajánlat, amit ezek a nők kapnak, a "hűdemegb*sználak" kategóriába esnek, az ilyen nem nagyon lesz a gyermekeik apja. Az itteni "predátorok" meg minden egyes nőnek, mindegy egyes üzenetbe ugyanazt a semmitmondó, esetleg frappánsnak szánt mondatot másolják be, még a helyesírási hibák is ugyanott vannak. Normális nő ilyennel se nagyon akar kapcsolatot létesíteni...

2016. máj. 1. 14:46
 7/28 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem szoktam predátorkodni, de nem hiszem hogy az itteni csajok több mindenre tudnának felvágni. Alapesetben az emberek képesek többet gondolni magulról, mint amik. Ez persze rám is igaz, és rád is. :) nem találod frappánsnak? Írj jobbat!
2016. máj. 1. 14:54
 8/28 anonim ***** válasza:
64%
#6: Aha, tehát a sokadik "hűdemegb*sználak" pasas után ha véletlenül rád köszönnék mindenféle "hűdemegb*sználak" sallang nélkül, nem hajtanál el a vérbe, igaz? :) Mese! Igazából megértelek titeket, hogy elegetek van belőlünk néhány elvetemült "minden mindegy" alapon kezdeményező hülyegyerek miatt. Kerülendő a problémát, nem kezdeményezünk, megteszik helyettünk sokan mások. :)
2016. máj. 1. 14:54
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

Te komolyan azt hiszed hogy az 'próbálkozás' ha kapunk egy sablon levelet egy pasitól aki egész nap itt ül? :) Nekem olyan is volt aki egy nap a 3. levelet küldte nekem egy pasi (több kérdéshez válaszoltam) és mindegyik UGYANAZ volt, bemásolva. :D Ezzel mit kezdjünk? Nem lát, nem ismer, 2 mondatot látott amiben épp annyi volt hogy nincs barátom és hány éves vagyok... ez neked próbálkozás? Hát ez elég szomorú.

A RENDES, NORMÁLIS próbálkozás az ami kevés. Mert az utcán szembejövő pasi aki azt mondja nekem hogy 'hmm nagyon szexi' miközben fagyit eszek, nem számít. A munkás aki fütyül a csatornából nem számít. A busz másik végében mosolygó pasi nem számít.

Olyanból pedig, aki ápolt, udvariasan jön oda, és egyenesen, a szemembe nézve megkérdezi hogy mi a nevem, esetleg elmennék-e vele valahova, rohadt kevés van.

2016. máj. 1. 14:59
 10/28 anonim ***** válasza:
53%

"Olyanból pedig, aki ápolt, udvariasan jön oda, és egyenesen, a szemembe nézve megkérdezi hogy mi a nevem, esetleg elmennék-e vele valahova, rohadt kevés van."

igen, mert a jól kinézőknek már igent mondott egy másik nő, aki meg egy kicsit is nem adonisz, azt lekoptattátok 1000x, így aztán 1000+1x már nem megy oda senkihez sem.

2016. máj. 1. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!