Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen az itteni férfiak számára, hogy a nők többségénél igenis alig kezdeményeznek a férfiak, miközben saját bevallásuk szerint ők sem mennek oda senkihez?
Nincs értelme az ilyen kérdéseknek,ha szeretnéd,hogy férfiak ismerkedni próbáljanak veled akkor írj ki életkort és legalább célozz rá,hogy mit szeretnél a kérdéseddel elérni.:)
Nincs semmi kivetnivaló abban ha ismerkedni szeretnél,de ezt valahogy egyértelműsíteni kellene.
#4 Nem ismerkedni szeretnék, hanem a kérdésre választ kapni (biztosan meglepő).
#5 Ez a több tucat ajánlat, amit ezek a nők kapnak, a "hűdemegb*sználak" kategóriába esnek, az ilyen nem nagyon lesz a gyermekeik apja. Az itteni "predátorok" meg minden egyes nőnek, mindegy egyes üzenetbe ugyanazt a semmitmondó, esetleg frappánsnak szánt mondatot másolják be, még a helyesírási hibák is ugyanott vannak. Normális nő ilyennel se nagyon akar kapcsolatot létesíteni...
Te komolyan azt hiszed hogy az 'próbálkozás' ha kapunk egy sablon levelet egy pasitól aki egész nap itt ül? :) Nekem olyan is volt aki egy nap a 3. levelet küldte nekem egy pasi (több kérdéshez válaszoltam) és mindegyik UGYANAZ volt, bemásolva. :D Ezzel mit kezdjünk? Nem lát, nem ismer, 2 mondatot látott amiben épp annyi volt hogy nincs barátom és hány éves vagyok... ez neked próbálkozás? Hát ez elég szomorú.
A RENDES, NORMÁLIS próbálkozás az ami kevés. Mert az utcán szembejövő pasi aki azt mondja nekem hogy 'hmm nagyon szexi' miközben fagyit eszek, nem számít. A munkás aki fütyül a csatornából nem számít. A busz másik végében mosolygó pasi nem számít.
Olyanból pedig, aki ápolt, udvariasan jön oda, és egyenesen, a szemembe nézve megkérdezi hogy mi a nevem, esetleg elmennék-e vele valahova, rohadt kevés van.
"Olyanból pedig, aki ápolt, udvariasan jön oda, és egyenesen, a szemembe nézve megkérdezi hogy mi a nevem, esetleg elmennék-e vele valahova, rohadt kevés van."
igen, mert a jól kinézőknek már igent mondott egy másik nő, aki meg egy kicsit is nem adonisz, azt lekoptattátok 1000x, így aztán 1000+1x már nem megy oda senkihez sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!