Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen az itteni férfiak számára, hogy a nők többségénél igenis alig kezdeményeznek a férfiak, miközben saját bevallásuk szerint ők sem mennek oda senkihez?

Figyelt kérdés
Ha ők soha, akkor miből gondolják, hogy a többiek folyamatosan ezt csinálják?
2016. máj. 1. 14:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%

Beszarok ezen az 'adonisz' szövegen komolyan.

Nektek nem tűnik fel hogy a 'nők' az nem egy homogén massza? Vannak nők, akiknek különbözik az ízlésük. Valakinek a szénné gyúrt pasi kell, valakinek a 40 kilós, valakinek meg a mackós. Nekem tetszik a szakáll, más hülyét kap tőle. Nehéz felfogni? Nem fogod megtudni, hogy bejössz a nőnek vagy nem, amíg nem próbálod meg. Engem is utasítottak már el, és? Miért kell ebbe belerokkanni? Ha egy lány kibírja hogy továbblépjen akkor ti, 'nagy férfiak' miért nem tudjátok ezt megtenni? Nevetséges, komolyan.

2016. máj. 1. 15:08
 12/28 anonim ***** válasza:
10%

10-esnek igaza van pontosan ezért nem kezdeményezek már én sem kb. egy nőnél sem,mert a francnak sincsen kedve 5000-edjére is kinevetést,megalázást kapni...

Az első 10-20 után,még én is úgy voltam vele,na bumm nincs szerencsém,és rossz nőkkel találkoztam...

De azóta volt sokkal több visszautasításom,kinevetésem,megalázásom,amit sokszor a "kedvesnek tűnő" nőktől kaptam persze,és elég durva volt...

Egyszer tudnátok csak meg,milyen érzés szinte mindig ezt kapni,csak azért mert nem születtem helyesnek...

hát igen,ez ilyen...

24/F

2016. máj. 1. 15:21
 13/28 anonim ***** válasza:

Ja és a másik fele a dolgoknak... Ha nem tetszik,hogy nem mennek oda hozzád,akkor talán legyél nyitottabb feléjük,mosolyogj arra,aki tetszik neked, de mondok egy sokkal jobbat:

Menj oda Te hozzá,és máris meg van oldva.

24/F

2016. máj. 1. 15:22
 14/28 anonim ***** válasza:
60%

Miért mennék oda én? :D

Hívhatsz bárminek, de a férfi dolga a kezdeményezés. Várj, írom még egyszer: FÉRFI.

Akiben nincs annyi hogy oda merjen jönni, az nem felelne meg nekem amúgy se. Elég határozatlan, tutyimutyi, papucs alak lehet, nekem meg egy erős, domináns, intelligens férfi kell.

Egyébként nem mondtam, hogy nem tetszik. Szimplán leírtam a tényeket. De 22 évesen el tudom foglalni magam szingliként is, nem remegek egy kapcsolatért...

2016. máj. 1. 15:26
 15/28 anonim ***** válasza:
9%

14-es.

Hülyeség,amit írsz. A férfinak nem kötelező, nem is kell odamennie ha nem akar... Hadd válassza már meg mit csinál vagy mit nem.

A nőknek is pontosan ugyanannyi joguk van kezdeményezni,ha szeretnének valamit a férfitól.

Erős,domináns férfit bármikor találsz,egy nagyképű,bunkó gyerek személyében,aki majd agyonver téged,amikor kedve lesz.... intelligens ezek mellé? jó vicc,majd rájössz...

22 évesen mondjuk igaz,hajtsd csak a hülyéket, pár év múlva,ha benő a fejed lágya esetleg,akkor nem így fogod gondolni majd.... :)

24/F

2016. máj. 1. 15:39
 16/28 anonim ***** válasza:
82%

Nem kötelező, de én szeretném ha odajönne. :D Ennyire ismerem magamat, hogy nekem ez imponál, és sok minden kiderül már a személyiségéről ha oda mer jönni. De leírtam: aki nem mer, az nem hozzám való, ergo, hadd engedjem meg magamnak, hogy számításba se veszem a félénk kisfiúkat. :)

Húha, nagyon okosakat írsz amúgy. Kezdeményezhet a nő is, nyugodtan, sok nőnek megfelelnek a csendesebb, szerényebb, félénkebb fiúk, hát jöjjenek össze, drukkolok nekik. :) De attól még nekem nem fog megfelelni.

És egyébként volt már, hogy kezdeményeztem, volt olyan is, hogy 'rám kényszerítették'... egy buliban odajött egy pasi a haverjaival hogy mennyire tetszem neki, mondtam, hogy persze üljön le, és meg se szólalt, én irányítottam a beszélgetést, stb. Mi derült ki? Hogy teljesen félénk, megalázkodó gyerek, ami nekem egyszerűen nem jön be.

Az meg, hogy szerinted domináns csak akkor lehet valaki ha agresszív, a te szegénységi bizonyítványod. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz, de ezt hiába magyaráznám. :D

Nem 'hajtom a hülyéket', de ezt le is írtam egyébként. :D

2016. máj. 1. 15:50
 17/28 anonim ***** válasza:

Kérdező Te egy tipikus GYK.-s kommentliba vagy!

(Én már nevet is találtam ki a hozzád hasonló egyéneknek!)

A kérdésed is azért írtad ki,mert tudtad hogy provokálni fogod a az itteni férfiakat,srácokat!

Jé, le tudtam írni hibátlanul a mondandómat,nem fura?

2016. máj. 1. 16:00
 18/28 anonim ***** válasza:
38%

14-es tipikus Szürke 50árnyalata fun,nem veszitek észre?

Kedves 22éves szingli, fogadd el hogy az egy gagyi film,és ilyen pasival sose fogsz ősszefutni...

2016. máj. 1. 16:03
 19/28 anonim ***** válasza:
72%

Az én párom domináns az ágyban és udvarias az életben. És oda mert jönni sőt humoros volt és szórakoztató. Még munkája is van és nem a szüleinél él nem kigyurt sőt pocakja van és bár fiatal mégis őszül emellett nem gazdag és messze nem 180+os. Ellenben értelmes intelligens vannak tervei a jövőre és tesz értük. Soha nem emelne nőre kezet és hajlandó megházasodni sőt most kapaszkodjatok meg minden vágya hogy családot alapíthasson. Nem diplomás és még csak nem is jóképű a nagyátlag szerint és mégis minden olyan tulajdonsága ellenére amiért itt szegény elnyomottak nem találnak párt több hosszú kapcsolata volt és nem egyszer nyitnak felé a nők. És még hűséges is hozzám. Pedig alkalma lenne bőven.

Vonja le mindenki magának a tanulságot.

2016. máj. 1. 16:45
 20/28 anonim ***** válasza:
30%

19-es eltudom képzelni milyen lehetsz Te-)

Mangalica

2016. máj. 1. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!