Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen az itteni férfiak számára, hogy a nők többségénél igenis alig kezdeményeznek a férfiak, miközben saját bevallásuk szerint ők sem mennek oda senkihez?
20-as! Én pedig el tudom képzelni, h milyen lehetsz Te! És csak mielőtt azt hinnéd, nem a 19-es vagyok!
Süt Rólad a szánalom! Remélem nem mész ilyen személyiséggel emberek/nők közelébe!
Azért hiszi azt, hogy kövér vagy, mert egy szép lányhoz nyilván a bunkó kigyúrt pasik illenek szerinte, nekik csak olyan pasijuk lehet aki gazdag és veri őket, szerintem teljesen evidens.... szánalmas amit itt leművelnek a "pasik" gyakorin
Tudjátok mi veletek a probléma??? Az hogy amíg itt sírtok és azon féltek, hogy egy lány visszautasít esetleg (hogy oda ne rohanjak) addig a lányok attól félnek, hogy NEHOGY MEGÖLJÉK ŐKET MERT VISSZAUTASÍTOTTAK valakit mert nem tetszett neki, hány ilyen eset volt/van/lesz ??? ezt mondjátok meg nekem???
elmondani nem tudom mennyire dühít a felfogásotok, az ilyennek ne is legyen barátnője, meg is érdemlitek ha egyedül maradtok
egyébként ez a legnagyobb hülyeség, mikor már elkezd vki itt kövérezni, meg ilyesmi. Kit érdekel, h milyen, nekem az se zavaró, ha kövér a csaj, ha jól érzi magát a párjával, akkor legyen az, ezt nemtom miért kellett.
a másik, h attól, h nem megy oda hozzád egy férfi, attól még lehet, h ha te mész oda, akkor már egyből beindul, és nem unatkozol mellette akár. :) úgy érzem, h én se biztos mennék oda minden csajhoz, mert elkezdeni nehéz a dolgot, de ha odajön hozám, akkor beindítom az agyamat, h tudjak vele dumálni legalább. :)
26F
"Engem is utasítottak már el, és? Miért kell ebbe belerokkanni? "
mert CSAK ezt kapjuk bakker.
"aki nem mer, az nem hozzám való"
jesszasz de ostoba gondolkodás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!