Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?
Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.
Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?
Miért kell általánosítani?
Ja az a zöld az ég és kék a fű csávó is köcsööög.
30/f
Azért, mert 98%-nál így van. Ez tapasztalat, mindenhonnan.
Egyébként a nők nem is tudják/akarják alfahímnek kategorizálni az alfát, csak a "micsoda FÉÉÉRRRFIIII" érzés jön fel bennük. Ez ösztön, tudat alatti dolog.
Nekem bejonnek az alfahimek, de komoly kapcsolatra egyik sem kene. Meg amugy emberileg is altalaban igazi nagy csalodasok. A parom szerencsere nem ilyen, egy igazi ferfi aki mellett en valoban nonek erezhetem magam es sokkal jobba tett amiota vele vagyok.
De a pasik szinten ezek. Irjak, hogy nem jonnek be nekik berlyuku plaza cirkalok, mikozben meg igen, de ok sem vallanak be sajat maguknak.
Az ember mar csak ilyen onhit, mindig azt hiszi , hogy jobbat erdemel, holott nem mindig.
1. Mert azt látjuk, hogy a nőknek ők kellenek
2. A nők általában nem azt mondják amit gondolnak
De bevalljuk hogy bejönnének a plázacicák... 1-2 numerára, de hosszabb távra nem.
Én viszont látom, mert olyan körökben mozgok, hogy az "én nem az alfákra bukom" nők úgy repülnek rá az érkező arcoskodó alfaszínészre mint a legyek szoktak bizonyos dolgokra :)
ma 11:11
"nők úgy repülnek rá.."
ezt én is igy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!