Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?
Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.
Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?
Miért kell általánosítani?
Marhaságokat beszéltek, fiúk.
Számtalan nő van, aki pontosan tudja, hogy ő egy béta, és sosem lesz belőle alfa. Szerintetek ők egy utolérhetetlenn alfát választanának párnak?
Ugyanmár!
Alfának alfa a párja. Alfából meg annyira kevés van, hogy ők nektek nem konkurrencia a bétalányoknál.
Szóval azt akarom mondani, hogy ríni ugyan egyszerű, de.... az nem old meg semmit, csak az időtök telik vele, és az idő vesztegetésénél bármilyen kis próbálkozás is jobb.
No.
Hajrá! :)
A Nők szeretik bemagyarázni a plebsznek, hogy gyakorlatilag bárkinek esélye van náluk, aki megüti az intellektuális mércét, csakhogy ez egy hatalmas átverés. Tanuljátok meg, a nők ismerkedésnél a hibákra utaznak, amit teljesíthető külsővel egyébként burkolni lehet elég sokáig. Nem hiába járja az a szójárás és tapasztalat a férfiak között, hogy a nagyképű, burzsuj, népszerű, jóképű csődörnek az atyaúristent is elnézik, a kis átlagjancsikák esetében meg a legapróbb bolhából is elefántot kreálnak problémák terén.
Egyszóval hatalmas baromság, hazugság részükről a "nálam mindenkinek esélye van, aki megnevettet/humoros/intelligens/művelt" kijelentésnek. Ennek alátámasztásképpen vajon miért írnak ki napi rendszerességgel 15-20 olyan kérdést, amiben a pasijuk leggusztustalanabb tulajdonságait ecsetelik, ám ők mégis ragaszkodnak a pasikához, miközben nekem, a monitor ezen oldalán a pofámról sül le a bőr, hogy egy felnőtt nővel hogy tehet ilyet egy szintén felnőtt férfi. És ezekhez a mocskokhoz ragaszkodnak foggal-körömmel.
Számomra a nő maga az ellentmondás, az önellentmondás, a hazugság, a hülyének nézés, az átverés definíciója, entitása, fizikai megnyilvánulása.
"Alfából meg annyira kevés van, hogy ők nektek nem konkurrencia a bétalányoknál"
Tévedsz! A béta lányoknak is alfa srác kell!
"béta lány"
csendes visszahuzodó,nem ilyen Mr szöszi
Ja értem, szóval a lányokat lehet úgy kategorizálni mint az árut.
Akkor ugye a fiúkat is?
Sajnos a férfiak kategorizálása elfogadott, követendő dolog... :( És inkább a hibát kell keresni mindannyiunkban, nem a jót.
"Ja értem, szóval a lányokat lehet úgy kategorizálni mint az árut.
Akkor ugye a fiúkat is?"
Te kérdező! Nem te írtad ki véletlenül a kérdésedben, hogy "alfahímek"?
Merthogy megsúgnám, hogy pont a TE kategorizálásod miatt írtam "bétalányok"-at.
Akkó' mi a problémád a lányok hasonló kategorizálásával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!