Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?

Figyelt kérdés

Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.

Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?

Miért kell általánosítani?

2017. márc. 13. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: Linkelj már be ide eghy képet, hogy milyen pasik jönnek be.

Tényleg érdekelne.

2017. márc. 13. 21:07
 32/124 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, mégis mit akarsz ezzel a kérdéssel? Ha valaki így egy választ, leoltod és megmondod neki, hogy háaznemúgyvanmeeenem'. Nem érzed, hogy vicces?

Azért hihetetlen, mert nincs így. Nem láttam még olyan nőt, akit ne tudott volna felszedni egy alfahím. Rengeteg olyan lányt láttam, akik kőkeményen hangoztatták, hogy az ilyen meg olyan típusú alfákat nem szeretik, mert nekik a belső a fontos meg hasonlók. Furcsa, de mindegyikük fejét simán elcsavarta egy kigyúrt, helyes alfa srác vagy egy szimpla bunkó. Na, pl. ezért hihetetlen. Egyszerűen a legtöbb férfi körberöhögi azt az álszent szintet, amit rengeteg nő előad.

A tesóm pl. tipikus alfa. Nagyképű, önző, kigyúrt, helyes. Bármelyik csajt felszedhette. Én az átlagosnál kicsit jobb voltam, de a környezetem szerint is az egyik legkorrektebb és legkedvesebb ember. Nem igazán volt sikerem a csajozásnál. Aztán váltottam. Bunkóként, pl. pár nap alatt találok akármikor csajt. Na, vajon miért? Amikor nekiálltam gyúrni, gyakorlatilag 1-2 hónap múlva bejöttem olyanoknak, akik előadták azt a szöveget, mint te. Vajon miért?

De nyugodtan simogasd a kis buksikád, hogy neked, bizony mások jönnek be. Van rá esély. Pl., ha rocker vagy, lehet, hogy a kiöregedett, nagy szakállas, pocakos emberkéket bírod. Mert abban a szubkultúrában az a nyerő. Te igazi, különleges kivétel vagy!

2017. márc. 13. 21:08
 33/124 A kérdező kommentje:
33-as, te már tuti, hogy menthetetlen vagy...
2017. márc. 13. 21:12
 34/124 A legrosszabb ***** válasza:
55%
#34: [link]
2017. márc. 13. 21:14
 35/124 anonim ***** válasza:
26%

férfi vagyok te ökör de nincs kedvem vitatkozni alacsonyabb itelligenciájú, vidéki, begyepesedett, öreglegény, parasztokkal,

akik 40 éves korukra p.i.n.á.t csak monitoron láttak és verik maguknak, miközben anyuci a másik szobában tv-zik, vagy éppen a vacsit készítik a kedvenc "kisfiuknak"

tipikus tünet még a zsidózás is, amit burkoltan a "soros" nevének megemlítésével adsz a nyilvánosság tudtára

továbbá az alkoholos befolyásoltság tünetét is látom, kötözködsz fűvel-fával

na én léptem ,mert engem nem érdekel ki az alfa meg az omega

én tisztában vagyok az értékeimmel, fejlesztem magam

az itt töltött idő igazi időpocsékolás, lépek is innen

vannak nőim is (igen egyidőben több is, szeretők, kvák, ágyasok,gyakornok lányok, diáklányok, titkárnő és feleség is)

a többit meg lexarom , titeket is, vitatkozzatok csak

jóéjt

2017. márc. 13. 21:14
 36/124 anonim ***** válasza:
11%

31-es parasztnak ment, hogy egyértelmű legyen

meg az előtte lénvő parasztnak

2017. márc. 13. 21:16
 37/124 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, a #34-es válaszoddal IS bemutattad, hogy tényleg semmit sem akartál a kérdéseddel, csak megmutatni, hogy te mennyire csodálatos vagy.

Nos, nem vagy. Egyszerű és primitív vagy, aki még pár egyszerű kérdésre is képtelen válaszolni, nemhogy logikusan érvelni...

Menthetetlen vagyok, mert nem értek egyet veled? Ne már. Ez nagyon szánalmas szöveg. Ha csak ennyit tudsz reagálni, akkor mit akarsz? Simogasd csak tovább a buksid, amit tök üres.

2017. márc. 13. 21:18
 38/124 anonim ***** válasza:
18%

Mert butuskák.

Nem tudják, hogy alfaságból tökéletesen elég egyetlen nőre való is, nem kell hozzá valami univerzál-istenzsírkirályp@ncimágnesnek lenni.

Egyetlen nő.

Sem több,

sem kevesebb.

Az épp elég.

2017. márc. 13. 21:18
 39/124 anonim ***** válasza:
72%

33. tudod kinek meséld már be , hogy annyira menők vagytok te szerencsétlen,

nem minden nőt tudna felszedni te sem meg a paraszt bátyókád sem

legfeljebb a falusi meg a vidéki mezővárosocskák parasztlányait

2017. márc. 13. 21:20
 40/124 anonim ***** válasza:
42%

Seems legit!

2017. márc. 13. 21:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!