Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan hihetetlen egyesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?

Figyelt kérdés

Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.

Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?

Miért kell általánosítani?

2017. márc. 13. 20:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/124 anonim ***** válasza:
59%

Én nem hiszek semmit, de a környezetemben teljesen ez a helyzet.

Mondjuk ilyen alfahím szerintem nem létezik, de a magas, sportos, jóképű haverjaimnak mind szép felesége és gyereke van. Az átlagosak és a rondábbak pedig szinglik mint jómagam. Egy korosztály vagyunk teljesen.

Szóval általánosításról szó sincs, inkább tapasztalat sajnos. Olyan nőkkel is randiztam akik nem tetszettek nagyon, gondoltam majd a belső tulajdonságaik alapján lesz köztünk valami, de ezek sem működtek. Egyik sem kért belőlem túl hosszú távon.

2017. márc. 13. 20:32
 12/124 anonim ***** válasza:
23%
Minden olyan volt osztálytársamnak, aki anno középsuliban szivatott, kinézett, ma felesége van, én meg itt vagyok egyedül, mint a kisujjam. Ennyit rólatok, nőkről, kérdező...
2017. márc. 13. 20:36
 13/124 Estádio de Felchút ***** válasza:
65%
Én még mindig nem vágom, ki mit ért alfahím alatt. Valaki világosítsa már meg az elmémet...
2017. márc. 13. 20:37
 14/124 anonim ***** válasza:
26%

"Én még mindig nem vágom, ki mit ért alfahím alatt. Valaki világosítsa már meg az elmémet..."

Aki a gyengébbeket lenézi, eltapossa, olykor bántja is... A sztárvilágból példák alfahimekre: Berki Krisztián,Majka,Damu Roland. külföldi példa: Brad Pitt...

2017. márc. 13. 20:41
 15/124 A legrosszabb ***** válasza:
19%
#10: Micsoda? Mi az, hogy "átmenet"? Most vagy tetszik neked valaki, vagy nem. Olyan nincs, hogy "tetszik is, meg nem is, de azért kicsit igen is, bár kicsit nem is". Meglepő módon, hogyhogy nem paradoxon állítás egy férfi sikeressége? Azért is sikeres, mert tapadnak rá, s egyben azért tapadnak rá, mert sikeres. Ha a te félrevezető elméletedet követnénk, akkor a sikeres hapsik valójában sikertelenek lennének.
2017. márc. 13. 20:44
 16/124 anonim ***** válasza:
67%

Bill Gates is az, a külsejétől függetlenül. Szemét, agresszív, erősen kétséges tisztességgel zúzott össze minden más céget ami az útjában állt.

2017. márc. 13. 20:45
 17/124 anonim ***** válasza:
85%

ez a baj, hogy foglalkoztok a volt osztálytársakkal, ismerősökkel,

ez is visszahúzó erő

mit kell mással foglalkozni? ja hogy azon a kva faxbok-on látod őket

én kitöröltem az összes távolabbi ismerőst,a gimiseket is, mert élőben azóta sem láttam őket és lexarom őket nagyívben

amúgy meg nem biztos, hogy akiknek van párjuk, gyerekük, boldogok is

elég egy betegség, megcsalás, válás és suttty, anyagilag nullák lesztek

2017. márc. 13. 20:47
 18/124 anonim ***** válasza:
89%
Donald Trump is alfahim.
2017. márc. 13. 20:48
 19/124 anonim ***** válasza:
22%
52%-osnak: Válás ide vagy oda, sok mindent elárul a nők nagy részéről az, hogy az ilyen másokat fikázó, eltaposó,beképzelt férfiaknak érdekes módon mindig van nőjük, feleségük, egy visszahúzódóbb embernek meg soha nincsen...
2017. márc. 13. 20:49
 20/124 anonim ***** válasza:

ő a legalfább ezen a Földön jelenleg minden tekintetben

hatalmas vagyon , szép feleségek, szép gyerekek

a világ leghatalmasabb birodalmának első számú vezetője (igaz csak papíron,de akkor is)

2017. márc. 13. 20:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!