Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hihetetlen egyesek számára, hogy nem minden nőnek az "alfahímek" jönnek be?
Sosem volt "alfahím" barátom, nem is jönnek be az ilyen fiúk, de itt lépten-nyomon azt lehet olvasni, hogy a nőknek az ilyenek kellenek, és a "normális, kedves" férfiak le vannak szarva.
Nem lehetséges, hogy esetleg az egész itteni siránkozás egy felfújt tragikomédia és a valóságot egyáltalán nem fedi le?
Miért kell általánosítani?
Én nem hiszek semmit, de a környezetemben teljesen ez a helyzet.
Mondjuk ilyen alfahím szerintem nem létezik, de a magas, sportos, jóképű haverjaimnak mind szép felesége és gyereke van. Az átlagosak és a rondábbak pedig szinglik mint jómagam. Egy korosztály vagyunk teljesen.
Szóval általánosításról szó sincs, inkább tapasztalat sajnos. Olyan nőkkel is randiztam akik nem tetszettek nagyon, gondoltam majd a belső tulajdonságaik alapján lesz köztünk valami, de ezek sem működtek. Egyik sem kért belőlem túl hosszú távon.
"Én még mindig nem vágom, ki mit ért alfahím alatt. Valaki világosítsa már meg az elmémet..."
Aki a gyengébbeket lenézi, eltapossa, olykor bántja is... A sztárvilágból példák alfahimekre: Berki Krisztián,Majka,Damu Roland. külföldi példa: Brad Pitt...
Bill Gates is az, a külsejétől függetlenül. Szemét, agresszív, erősen kétséges tisztességgel zúzott össze minden más céget ami az útjában állt.
ez a baj, hogy foglalkoztok a volt osztálytársakkal, ismerősökkel,
ez is visszahúzó erő
mit kell mással foglalkozni? ja hogy azon a kva faxbok-on látod őket
én kitöröltem az összes távolabbi ismerőst,a gimiseket is, mert élőben azóta sem láttam őket és lexarom őket nagyívben
amúgy meg nem biztos, hogy akiknek van párjuk, gyerekük, boldogok is
elég egy betegség, megcsalás, válás és suttty, anyagilag nullák lesztek
ő a legalfább ezen a Földön jelenleg minden tekintetben
hatalmas vagyon , szép feleségek, szép gyerekek
a világ leghatalmasabb birodalmának első számú vezetője (igaz csak papíron,de akkor is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!